Terima Kasih MummySyafie...


Morning semua....
hari ni dah Jumaat, rasa cam cepat pulak minggu ni.. huhuhuhu..

sambung balik kisah besday hadif.

besday Hadif kan buat masa hari raya,
so tetamu yang datang pon of kos la family members kan.
dan ada jugak membe² yang tak balik kampung sudi hadir..

thanx to Mummysyafie aka Kak Nor coz sudi jengah umah kami.
kalau perasan, Kak Nor ni blogger yang rajin attend apa² events.
kalau tak bizi, memang kak nor attend. kan kak nor? hehehe...
terima kasih yer kasi hadiah kat hadif!

mummysyafie's family

abang & wawan yang hensemm bangat!

gambo tuan rumah harus ada!


p/s : eily, takpe la takde rezeki nak jumpe.. kite set jumpe kat luar pon bole.. hehehe...


10 comments:

[-suziey-] said...

ooo mummyshafie ni..best jmpa blogger :)

mummysyafie said...

aiyokk...flash terang sampai nampak semua jerawat kat muka. hahaha...

..nOj.. said...

akhirnye ko pakai tudung yuna ko tu ye kay. ok je tu. takde nmpk yg tak kena pun.

Rizziela said...

wah! bestnya

BIONIC WOMEN said...

hehehe..suka nama kita ada kat situ..hehehe
..cantik jer pakai tudung tuh..

nnti kita wat besday dhiya jgn plak x datang.huhu

MRS. K said...

@[-suziey-]
ktorang 1 jabatan dulu.. huhuhu..

MRS. K said...

@mummysyafie
huuh.. mana ada.. cover baik punya tu

MRS. K said...

@..nOj..
main belasah je tu wei

MRS. K said...

@Rizziela
alhamdulillah, berjalan lanjar

eima said...

aku ingat klu aku tk balik kg...mmg aku pegi beraya rumah ko gak ...