waktu rehat

lunch hour tadi kami ke pos opis Alamanda sana.
mahu renew lesen sama bayar bil² umah.
si lynn pulak mau post hadiah contest!

selesai semua, perut berkeroncong pulak!
pikir punya pikir, main tarik tali nak makan mana.
hai la... nak makan pon susah nak buat keputusan?

akhirnya, terjah pizza hut.

makan amik menu paling murah.
kahkahkah.
murah pon sorang bayo RM15 jugak campur tax.

so, ini lah dia makanan tengahari kami.

 Spaghetti Bolognese

 super supreme pizza


maaf la kualiti gambo agak mengecewakan! sila salahkan lighting kat dalam tu.. hahaha... padahal henpon yang tak berapa canggih!


10 comments:

Ena said...

mrs. k,
ena lom lunch lg nie...
laporrrrrrrrrrrrr...

eima said...

tak mahai RM15 ??
wahhh .....

MRS. K said...

@Ena
Ala, ciannye.. pi makan yer

.::Lynn::. said...

Biarlah gambar blur. jani perut sarat.. peh, Lazat

MRS. K said...

@eima
rm15 makan pizza hut tu okey la wei.. kalau makan kat kedai tepi jalan mau aku hangin

..nOj.. said...

eh memang lighting kat dlm pizza hut slalu spoil gambar. hehehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah sedapnya, dah la time hujan2 ni tetiba terasa lapo plak

[-suziey-] said...

waaa menariks btl..haih ujan2 ni lapo la plak...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

lunch tadi kami makan dominos lagi...hiks

MRS. K said...

@..nOj..
hahaha.. salahkan lampu pulak kan