Yeay! sudah Boleh!


Terima kasih buat Eily Mama Dhiya bagi tips!

Sudah boley upload gambo...

Caranya :
korang klik Setting-Basic
then pergi ke Select post editor,
then select
OLD EDITOR!

taktau la problem ni sampai bila.
so, buat masa skang guna old editor dulu la..
hehehe...


p/s : cam janggal sikit pakai format lama ni.. ye la dah terbiasa format baru! huhuhu...

7 comments:

Me_Lina said...

last2 guna cara lama jugak ek... ehehhehe nanti bole guna la...

Ena said...

owh.. camtu yeh!

nak cubalah,..

tq..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

memang K selalunya kalo tak leh upload pakai version lama ni senang sikit tapi yang tak best nya tak leh nak upload banyak2 then susah nak besaqkan gabo tapi tak pe la kan at least leh upload gambo...

[-suziey-] said...

mcm kita dulu try guna provider lain..cth klu kita guna mozilla xok..kt switch ke ie..vice versa la..

DYLA said...

sama la kiter.. tapi kan, cume select balik latest editor sure boleh punyer...

eiysya zasya's said...

saya pulak tak biasa dengan editor yg baru.. tapi, sekarang editor lama nih tak boleh edit font.. skema gle jadinye.. huhu

BIONIC WOMEN said...

wah...namaku disebut2, patut ler x sedak tadi..hahaha
saya pun dapat info dari saper ek ritu, x ingat..hehehe