Yuna datang beraya ke rumah kami...



bukan Yuna yer, aura Yuna jer yang datang.. kekekeke...











^_______^

cam best pulak buat simbol senyum kambing tu! ;p










besday hadif ari tu kan buat petang raya haji.
nama pon raya kan, harus la mak nye pakai baju raya!
lagi pulak, kebaya dari bandung ni amik kat tailor a day before raya,
so, harus lah melaram dengan baju baru!

so, layanzzz pics gedix ibu hadif ek!


p/s : semua gambo tak boleh blah! kahkahkah! 


14 comments:

..nOj.. said...

heheh ni seme gambo mama jela ye.

Ena said...

igtkan bbetul yuna tadi tau.. keh keh keh..

cantik berbaju kebaya.. tetiba terasa yg diri ini dah lama sangat tak berkebaya.. huhu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah ibunya yang melaram ek, pinky colour lagik, cantik baju kebaya tu slim la K ni...

Diamilikku said...

eeehhhhh...sape yang potong kek nih????

ibu_Arifa said...

phiewittt...cantiknyer..ingat kan yuna betul2 yuna td..

mummy darwishes said...

la...ingtkn besday mama hadif..rupenye besday hadif ek....mcm slh org je yg potong kek tu...hehehe.....pink color gitu....i likeeee...

BIONIC WOMEN said...

cantik jer...
pinky ibu..hahaha

MisS NadRAH said...

emmh2..ingat ke da real yual td..tp akak sweet jugak la=)

syariza09 said...

besday saper sbenarnya nie? konpius...konpius : D

@e_da said...

wahh bergaya mak hadif... heheheh cantek... cantek...

eima said...

die plak lelebih potong kek hadif ....

cantek arrr ko skrg nih ....

mamazana said...

sweet...

ratna said...

cantiknya tudung.. fashion baru kat sana ekk.. saya pakai tudung mcm tu kat sini..tp yg plain.. diaorang semua baru tgk fashion tu.. berapa RM?

MRS. K said...

@ratna
takde la baru sangat ratna.. beli kat jalan tar rm10