Beg baru..


bukan henbeg baru saya yer, ini nak cite pasal beg skolah si hadif!
henbeg hadiah besday saya ari tu pon tak pakai².
lebih selesa pegi keje or jalan² lenggang kangkung.
just bawak wristlet bag RM5 sajok! huhuhu...

beg power rangers kat bawah ni beli kat langkawi masa 2009.
beli pon sebab beg strawberry hadif putus kat sana time tu.
so, mana yang nampak depan mata rembat jer...

tahan lasak jugak beg ni. sampai skang pakai lagi.
tapi ade la terkoyak sikit! sikit jer...

masa ada sale kat kedai baby area Nilai ari tu,
ternampak la pulak beg ni. kan skang ramai pakai beg camni kan?
mak nye pon nak la jugak. konon tak nak ketinggalan zaman.
uhuk! ye la, mak nye jugak nak ngendong beg ke sana ke mari.
time tu pulak tengah sale, so rembat la satu untuk hadif.

ada banyak kaler, biru.kelabu.merah.hitam.
tapi kat mata mak ni merah gak menawan!

 
simple dimple beg yang banyak compartment. changing mat pon ade. senang la kan nak lapik kalau pegi mall yang takde kemudahan untuk baby..

buat masa skang beg ni pakai untuk pegi jalan² jer...
pegi taska still pakai beg power rangers tu... hehehe
nasib la hadif belum pandai mintak itu ini lagi.
kalau tak, mau nye die mintak beg ultraman!
well, one day, saya rasa die akan mintak! kita tunggu....


ari tu kat jusco ada nampak beg simple dimple ni.
tapi bentuk ladybug la pulak. cute sangat.
mahal sikit la dari beg merah hadif tu.

p/s ; so, anak korang pakai beg karton ape? mesti gambo barbie, ben10, ultraman, upin ipin, etc.. hehehe... 

14 comments:

:.nick.: said...

ahahahah...anak aku pakai bag cap mydin jerk kay...hahhah....

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

gambar minnie mouse ngan hello kitty jer...tapi ni pun tgh nak cari bag travel utk aleesya yg ader gambar barbie...

eima said...

aku kiko bodo aku tu je ... simple dikmple akus uka yg bee tuh ...hitam kuning tp rasa cam kecik plak ... nk tambah adek kena la beli beg besar ...

munna said...

comellah beg ni... kat tempat munna yg ceruk rantau hulu takde lg beg cenggini... skrg ni cuma pakai diaper bag yg beli online je...

AziniMZ said...

comel la beg lady bird tu.. hari tu anak sy berkenan sgt ngan bag yg mcm tu tp barney punya.. tp harga mahal nya lah.. tk sanggup nak beli.. hehe

MRS. K said...

@:.nick.:
beg mydin yang mahal tu kan? hehehe

MRS. K said...

@eima
aku beli beg ni pon igt ari tu pegnen no. 2.. tapi takde rezeki.. kekeke

MRS. K said...

@munna
alaaa.. ciannye yang.. takpe, online pon same gak.. mahal skit la

MRS. K said...

@AziniMZ
barney mahal la yang.. beli simple dimple ni jer tak smpai rm50

viruspadu said...

comel

mcm nak beli lak rasanya :)

BIONIC WOMEN said...

kalau Dhiya aper lagi kalau x mickey mouse..
tapi unty dia banyak belikan dia beg kat butik Girls tuh. Gasak ler, janji bukan duit mak dia..huhu
Simple Dimple ni me ada 1 yg corak2 tuh...besor ler skit..

mummysyafie said...

comel gak ladybug tu. tapi kids dah besar...so beg macam tak perlu sangat. letak wet tisu n pacifier lam hbeg mummy je

Ibu Piya said...

cantik le beg tu..smlm gi klia pun ada org pakai beg tu..fesyen skrg..tingin nak beli satu le...ehehe cantik yg mcm ibu hadif pakai tu..

Elyn said...

hiks i songlap bag laptop sony en suami buat diaper bag wafiq~~