Hadif, Cuti, Makteh dan Big Apple


.
Selamat pagi semua...

ni entry autopublish yer...
gigih taip malam-malam nih.. huhuuhu..






pagi ni masuk opis lambat skit.
nak bawak hadif pergi check up kat klinik.
then hantar hadif kat umah pengasuh lama die..
oh, makteh sama maksu hadif pon saya angkut sekali.

makteh hadif ada interbiu KPLI jqaf hari ni.
kalau ade rezeki, jadi ustazah bahasa arab la..
gudluck yer makteh! dpat keje, boleh la kawin! ahaks...

pas anta hadif, baru anta makteh kat MPI sungai merab.
pastu, pandai2 la balik umah sendiri.. hahahaha...

saya ari ni satu ari takde kat opis.
ade keje luar lah! so, terpaksa la buat entry autopublish!

ok. ni cite cuti hari minggu pulak!
sabtu lepas pergi seremban jer.
coz nak amik makteh sama maksu kat stesen bas.

then, terus ke JJ Seremban.
pegi situ sebab nak beli big apple jerk! kekekeke...
bila ngidam tu datang, harus la cargas cari kan?

cerita diakhiri dengan gambo big apple ni.. huhuhu...


 perisa coklat jugak yang jadi pujaan...


p/s : ayat tak hape-hape.. dok tahan mata nak katop je ni.. haih...

7 comments:

hajarus said...

pagi2 dah jamu mate... aduhai sedapnyerrr....

Ena said...

hadoiii...

nak sebiji!!

nora said...

big apple yang alien tu sedap gilerrr....

eima said...

ngidam ??? uik uik ..uik........
alhamdulillah

ibuayahdamia said...

kenapa tak amik alien...yg tu best oooo

LiErOSe~QiEmi said...

bila ngidam tu datang???

hikhik.. hadif nak dapat adik dah ker ni k???

Farra Dhelina said...

kita suka yg ade bulat2 tu..klu kunyah, rangup je bunyik dia..lupe dah flavor ape..hehe