Hadif demam...


As Salam...

si hadif demam pulak sejak balik dari zoo semalam.
nak kata cuaca panas, elok jer.. redup jer masa kat dalam zoo...

susah hati mak!
dah lama hadif tak demam.
bila kena, kelam kabut mak die..

sudah la si hadif takmau pakai cool fever,
jelum kepala pon takmau jugak!

apa nak buat nak kurangkan panas tu ek?

6 comments:

Ena said...

alahai.. siannya hadif.. hadif nak makan ubat tak??

moga hadif cepat sembuh

Hot Mummy said...

sian hadif! kalo panas sgt, mandi ngn air asam jawa je K.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

siannya hadif, maybe panas kot time pi zoo tu la ni memng ramai yang demam hope cepat sehat ye, hadif good boy kan makan ubat, sian K sabo ek

eima said...

dah la cuti ade 2 hari ... sian ko K
mayb environment kot ...
kan byk haiwan .. pastu hama ke... org plak ramai ...
ade yg demam ke ...

cara nk sejuk kan badan ... lap2 je la ... cool fever ko tampal kat tulang belakang die ....

hadif cepat sembuh ok ....

nora said...

Kalau dia tak suka pakai coolfever, kerap bagi dia minum air kosong. kalau anak kak nora dr selalu pesan minum air kosong 8 auns x 4 kali sehari. Kalau lepas makan ubat, cepat badan dia response dengan berpeluh, tu kira ok. Jangan bimbang sangat. InsyaAllah cepat baik tu.

MRS. K said...

tengs semua..
pagi ni tengok hadif cam dah ok.
panas pon dah turun