Hari Melawat Kuala Lumpur...

 .
Assalamualaikum...

Selamat Hari Sabtu uolls..
selamat bercuti jugak pada yang bercuti 
dan selamat bekerja pada yang kena paksa rela kerja..
nasib badan. huhuhuhu...

petang semalam dah discuss sama Mr.K mau jalan2 hari ni.
nak bawak hadif kenal sama haiwan-haiwan.
kami nak terjah Aquaria or Zoo Negara.
tengah konfius gitew mana satu nak pergi.


apa? pergi dua-dua? bunkrapsi mak nok!
aquaria jer dah RM35 satu kepala. zoo pulak RM20 kan?
hohoho... takpe la. pelan-pelan kayuh orang cakap.
tak payah gopoh. binatang dalam tu semua tak kemana. huhuhu.

so, keputusan kami bergantung kepada cuaca.
kalau pagi ni tak hujan, ke zoo negara lah kita.
kalau hujan, jom terjah nemo di KLCC. 
bijak bukan? bijak.. bijak...hahhaha....

korang pulak plan nak buat ape hari ni?

.

5 comments:

munna said...

teringin gak nak pergi aquaria... klu pergi sana lepas ni boleh review yek

Nad @ MamaZakwan said...

kami pi pusat sains negara tadi, heeh...tgk dinasour! :)

ibuayahdamia said...

hari ni shopping..heaven...hiks..

ingat nak bawak aleesya + ayyunie gi Aquaria jugaklah...leh tgk fish banyak2...

ummiaqeef said...

ahad lepas dah bawa aqeef pegi aquaria..best tgk ikan besau! zoo negara dah pegi sblm ni. selasa hari tu pegi animal world safari, afamosa..lg best! hehehe..bukan anak je teruja,mak pak pun same..hehe

eima said...

aquaria tak besh ... tak yah pegi ... haha
bleh ke camtu ??? klu ko nk pegi sila pegi time bkn cuti sekolah .. org tak ramai .... masuk pun aman leh tgk ikan puas2 tanpa kena tolak2 ngan gesel2 ....

lagi satu sila bawa pas kerja utk dpt diskaun bg org gomen ... RM 28 per head ...klu tak RM 35