Koleksi Inner Saya..

.
koleksi kunun! ceh, poodaahh....
padahal baru ada 2-3 lai.. huhuhuhu...
boleh la, baru nak belajar pakai.
kumpul sikit-sikit dulu...lama-lama jadi bukit...

 3 tone inner ni beli dari ayunar. kain ni jenis kain jersi. best tau pakai. tak ketat sangat. boleh pakai both side dan boleh adjust nak pakai 1, 2, or 3 tone... kalau nak tau cara pakai, leh terjah blog ayunar!


 yang ni pulak 2 tone. beli dekat pasar tani jer... tak penah pakai lagi coz  takde shawl yang sesuai.. beli sebab jatuh cinta dengan kaler ni.. huhuhu..


 yang ni pon sama jugak beli kat pasar tani. kain jenis jersi jugak. dah banyak kali dah pakai inner ni.


 inner 1 tone. jenis cotton. belum penah pakai lagi.. tapi kain jenis jersi tu lagi besh pakai.


 dah siap tetas dah ujung inner...


 terbaca kat blog adik comelss ni. die kasi tips camne nak muncungkan inner... kena tetas kat belah hujung inner tu. then, terus bagitau kat kawan² opis. sudahnya, semua tetas inner... kekekeke..


jom tengok model bersama inner kesayangan....





































 saya nampak pink!
selesa pakai inner ni dengan syria.. ngan shawl belum try lagi tapi cam tak besh jer.. huhuhu..


ni konon nak tiru budak-budak skang pakai riben kat tudung... kekeke.. ok la, sesekali nak merasa...

.

16 comments:

eima said...

cantek ..cantek ...
o0o jenis kain lycra ek ... kena beli nih ...
aku nk bertukar arah ngan shwal +syria plak ....

mummysyafie said...

k, akak tetas tak jalan la..nampak sangat kepala besar..hihihi

firahadifa said...

tantik2... tak de yg jual online ker?? teringin nk pakai..

LyNn HaMzAh said...

cantik la...

umie said...

hehehe.yang umie jual yang menepek kat dahi tp selesa sb kain cotton..hehhehe

MRS. K said...

@eima
bukan lycra la, jenis kain jersi..

MRS. K said...

@mummysyafie
hhuhu.. tak menjadi ke kak? tapi kaknor pakai ariani pon dah lawa

MRS. K said...

@firahadifa
ada yang.. klik blog ayunar tu

MRS. K said...

@LyNn HaMzAh
beli la.. try pakai pulak

MaMa3H said...

Cantik la.. Reben itu juga:)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

cantik2 dah model nya pun cun, kita teringin nak pakai tudung camni tapi muka kita bulat kalo pakai tundung ni lagik bulat la jawabnya, tapi camne K pakai ada muncung2 ek....nak try la, kira banyak gak la koleksi K punyer ni

atty's said...

thanks kasi tips tu.nanti leh terai
tgk org pakai cantik je..tp bila kty pakai cam tak kena lak

Nia said...

hehe,..gambar yg 1st tu mesti amik sendiri tu. tapi maintain comel.

Irine Nadia MaRceLLo said...

heheheh..cantekkk!!! :)

Ibu Piya said...

ye la mmg cantik ibu hadif nie..kita baru nak pakai..mmg cantik kan..tetas hujung dia ye..ptt le lawa ibu pakai..hmm kita pakai mcm xlawa je mjg xselesa..nak try le..

mama2nur said...

sy share tips & pinjam gambar kt blog saya ye..