macam nugget Mcdonald lah!

.
Selamat berAhad korang...
cuti la hari ni ek? melepak kat umah jer ker?
ker ade yang kena kerja? keciiaannn....

ok, sambung balik kisah nugget ayam first pride hari tu 
nugget ni dah selamat digoreng 2-3 hari lepas..
oleh sebab ibu hadif ni malas nak masak,
so, nugget ni la jadi dinner we all ari tu.
nasib ayah hadif tengah diet! hohohoho....

rasa dia lebih kurang cam nugget mcdonald tu.. banyak isi.. sodappp.... anak-anak mesti sookaa!


dapat pulak cicah dengan sos cili life... pergh... terangkat beb makan panas-panas...


sape yang belum cuba nugget ni, boleh la pi cari kat pasaraya berdekatan eh..


belum cuba belum tahu. rasa sekali, pasti nak lagi!
.

7 comments:

umie said...

yang ni umie x try lagi..ni pun tgh goreng nugget gak tp nugget marina tu...hehhee..sama mcm nugget mcd..hehhe

nurulhudaresad said...

penah beli...mmg sedap...lg satu yg beh kurang rasanya brand Farm Best...marina pn ok....

Hidayah said...

emm banyaknye nugget sedap..da lama tak beli asyik beli popcorn je..kena beli nugget la lepas ni

MRS. K said...

@umie
nuget marina mmg sodappp umie.. try la yang ni pulak

MRS. K said...

@nurulhudaresad
farm best belom penah try lagi

MRS. K said...

@Hidayah
popcorn ayam tu ker?

MRS. K said...

@Hidayah
popcorn ayam tu ker?