Merahnya Makngah!


Assalamualaikum...

Selamat Hari Jumaat semua..........






besh! besh! esok cuti!
Mr. K awal² lagi dah sound esok ajak pegi Jusco.
nak beli slack katanya.. maklumlah, dah bertambah bolat!
seluar pon dah tak muat!  ^_______^


ok, hari ni saya pakai merah ang-ang!
orang lalu lalang mesti cakap merahnya makngah..
nasib baik betul, kalau tidak saya sentap!
ape yang betul? 
saya kan anak no. 2, betul la tu panggilan makngah! kekeke...
tapi anak² buah semua saya tak kasi panggil makngah.
suh dorang panggil saya anty! hehehehe...

 sempat pose dulu pagi² lam toilet sebelum membuang apa yang patut... kekeke. oh, saya pakai kebaya time anak dara dulu. nasib muat lagi.. tapi tang dada tu nak terbukak sikit. maklum la (.  .) dah membesar.. huhuhu..


semalam baru dapat kalendar 2011 sama buku nota. merah berapi jugak kalernya... i likeee... sama cam belog saya kan??? sape suke merah angkat tangan??

.

17 comments:

nasaoji said...

pernah pakai kaler merah agak menyala..
tgk kat umh, o.k..
mai opis, mcm diperhatikan jer..
oowwhh..memang menyala..!..malusss...

:.nick.: said...

yer betol...nih baru btol2 merah...mihahah

[-suziey-] said...

saya!!! iyahhh gigih angkat tgn ni..hiks..kt pn suka merah n kita pn ank tengah..btl la mak ngah..ekkekek:p

mummy_ayu said...

merahnya mak ngah...
emm..lum dpt lagi kalander, diary or organizer tahun depan...

::Mamalyna:: said...

k, semalam cikgu lyna pakai kaler merah plain dari tudung sampai baju n kain...memang menyala betul...

MRS. K said...

@nasaoji
muahaha.. skali skala beb jadi perhatian

MRS. K said...

@:.nick.:
aku ada 1 ni jer baju kaler merah

MRS. K said...

@[-suziey-]
merah la mengancam jiwa

MRS. K said...

@mummy_ayu
kite dah leh buat planning dah coz kalendar dah dapat. huhuhu

MRS. K said...

@::Mamalyna::
hahaha.. budak takut tak? kekeke

LiErOSe~QiEmi said...

aku suka gak merah..membara2 je rase semangat hihihiih..

eima said...

tang dada tu dr dulu lagi ...mmg dah B _ S _R...

kami dah 2 tahun tak dpt kalender ..tatau la tahun ji dpt ke tak ...sedey

♥ EeiNz ♥ said...

suke ! suke !

tang kalender merah tu pun suke gak. ade lebih mai la kirim 1 kat kin yang berada di state ni..huhuuh ;p

Cik Puan*PIE said...

buku nota xde lebih ke??pos2 la kt aku satu..ekekek...

wany said...

salam.. jejln sini bc entri.. jom join contest.. sy dah tag u.. tq

ibuayu said...

merah itu menawan dan orangnya pun memang cantik..

Agnes Kanyan @ Mummy Vish said...

i pun dh makin suke ngan warna merah..lambang keberanian..brg vish pun semuanya beli merah skrg dari stroller ke baju ke carseat...hehe...tpi saya mak long bukan mak ngah...
*amboi memang cantik sgt mak ngah guna kebaya tu*