orang lain dah lama dah...


apa yang lama?



ni ha.. orang lain dah lama start kumpul fm ni.
saya pulak yang baru hegeh² nak start enjin. huhuhu...
itu pon lepas menang GA dapat hadiah fm.
dari situ la timbul minat nak kumpul... eceh...

ni la antara koleksi fm ku.
sikit kan? hahahha..
kata pon baru berjinak-jinak nak kumpul...


 fm singapore ni menang GA shilashower

yang ni pulak GA Nana rasanya...

oh, sape yang rasa ade FM terlebih tu, meh la kasi sikit kat saya ni... huhuhuh...



16 comments:

*azni* said...

sama la kite..sy pun br berjinak2 kumpul fm ni..

[-suziey-] said...

xpe lama2 jadi bukit..pelan2 kayuh..heheh..

Misz Sephia said...

saya pun same.. tp xleh nk tunjuk lg sbb sikit sgt..hehe

ibuayahdamia said...

kita tak suka kumpul FM...huhu..tapi kalau dah dapat hadiah, suka jer letak kat fridge tu..hehe

mummy Darin said...

jangan lupa join contest kat blog saya, mana tau dapat FM lagik..he..he..

pearl said...

wah, kumpul fm melalui menang GA, lagi jimat duit kan... saya pun start kumpul masa start duduk UK nih, sbb diorang nih setiap tempat (cantik ke tak cantik ke, terpencil ke ulu ke, uhuks) pasti ada booth/kedai yang jual FM. kerana target business UK nih salah satunye tourism lah katakan.

eima said...

aku baru ade 5 je ...
tp bkn kat icebox...tp kat kabinet besi kat opis aku ... lalala

Diamilikku said...

saya pun sama

Mama AqiL said...

wah..dh jadi pengumpul FM yea..

LiErOSe~QiEmi said...

kay, ko suh bos ko beli laa tiap kali dia gi oversea.. bukan bos je pegawai2 kanan yg len pun mintak gak.. baru la cpt bertambah koleksi hihihih

::Farina:: said...

nak ker...nnti aku tgk kan kalo ada FM aku yg tersama rupa n bentuk...hehe...aku pon ske kompol....penuh dah 1 peti ais..nnti kita share@ eee...klo ko nak beli on9 pon ada jual...http://magnetic2u.blogspot.com/..selamat mengumpul kawan...

Kniedaz said...

suka FM gak tapi tak suka bila budak2 datang umah buat main fm kat fridge..banyak yg jatuh n pecah..huhu...tension

MRS. K said...

@mummy Darin
ye ker? ok.. ok

MRS. K said...

@LiErOSe~QiEmi
dorang klu pegi oversea, asik2 beli keychain jer.. uhuk!

MRS. K said...

@::Farina::
boleh ker? betul ke ni? nak! nak!

MRS. K said...

@Kniedaz
hadif pon suka main. byk gak yg dah pecah.. huhu