PTPTN : PERMOHONAN PERTUKARAN PINJAMAN ( 3% ) KEPADA PEMBIAYAAN UJRAH ( 1% )


Sape ade amik loan PTPTN masa study dulu?
saya amik masa study kat poli dulu. 
padahal yuran poli bukan mahal pong!
duit tu abis buat shoping jer.. 
maklum la darah muda... nyesal pulak amik.. haiii la..
tapi nasib la kat UPM saya tak amik dah.. sdn.bhd... huhuhuhu..
kalau tak, dah berapa utang ptptn ku... 

so, korang dah tukar ke pinjaman 3% kepada pembiayaan Ujrah 1%?
saya baru jer buat tadi.. isi details jer kat web die..
at least, kurang la sikit beban utang tu kan?

kalau korang belum isi, boleh klik SINI utk maklumat lanjut.

5 comments:

ummiaqeef said...

ha'ah la kan dah 1 disember..lupe lor..sblm ni ade bukak tp lom boleh lagi..k nak buat skarang.. ;P tq for remind! hihi

nieda said...

tq ya sharing the info..i nk buat sekarang juga

kayyana said...

thank for the info.. sgt-sgt berguna

fathiah said...

ooo... yeke... nty xnak amik ptptn le... uhuhu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ic...baru faham...thanks dear