Rozita Che Wan di usia 19 tahun

.
1st impression : biar betikkk? lain benor muke nya...
memang tak sama langsung laa.. lain sungguh...
tapi kalau dua tiga kali pandang nampak sama tang mata. huhuhu..
okeh, jom sambung baca.

cerita dikopiteh dari izyan.com

^_________^


Jangan terperanjat melihat wajah Rozita Che Wan yang berusia 19 tahun ni. Benar-benar tidak sama dengan yang sekarang, biasalah satu evolusi peringat usia. Gambar ni diambil daripada majalah Remaja edisi Jun 1993. Waktu ni usia Rozita baru 19 tahun ketika itu juga dia merupakan finalis Dewi Remaja, tertera tarikh lahirnya pada 1974. Pada mulanya sukar dipercayai tapi dah tertulis nama Rozita, tak sah lagi dia lah orangnya, manis juga dia waktu mudanya.-Gambar oleh Nonanaga

.

9 comments:

nuraarin-life said...

Memang lain betul wajahnya.. mula2 tak percaya, nasib baik mmg tulis nama penuh rozita che wan

munna said...

lagi lawa sekarang ni ye!

nasaoji said...

nampak muka sama..

tapi, memang nampak tika ni muda trang tang tang...

Ena said...

maaaaiiihhh..

lain benor kan!.. tang senyum tu lagi ketara lain.. maknanya???? wallahuaklam.. hehe

Anamarza said...

memang berbeza...

mummy_ayu said...

lain la rupa dia....mungkin sbb tak pakai bulu mata palsu..he he he...

beba said...

salam mrs k,

saya ade email pasal your parcel..
please inform me kalau dah dapat ek..
sbb skang ni saya tengok kat skynet tracking dier tulis dah 2 kali attempt untuk deliver tapi tak dapat hantar...

need confirmation from you..kay..thanks..

SyaNa said...

mmg cantek dari dulu
tang bibir mmg sama

ibuayahdamia said...

ah ah lah....tengok kat mata tu macam dah sama..
tapi alahai...lain benauu mukanya tu..