Semalam I jumpe Fara Fauzana dan Elly Iskandar yaww!


tajuk macam jakun jumpe artis jer.. ahakss!



semalam ada Festival Proton dekat Nilai Square.
sbelum ni proton dah travel satu Malaysia,
so, now turn buat kat Nilai pulak.. 


balik keje, amik Hadif kat taska, then terus gerak ke sini. 
dat time cuaca pon dah mendung. orang boleh tahan ramai..
so, takleh lama dok situ. kang kehujanan...
lagi pun malam kan ada bola.

just snap gambo kete pelik² ni jer...
cam replika kete filem hollywood pulak saya tengok. huhuhu...

 proton Jebat katanya...




gambo kete jer? mana fafau sama elly nye?

ada.ada. sat na....




















aiseh... gambo jauh jer ada.. kekeke...
dorang jadi mc petang tu.





kasi zooooommmmm skit...
tapi blur lah!

saya tengok peha die takde la beso pong!
standard ja...pi slimming kot... huhuhu...
tak pon time ni die pakai premium beautiful.. kekekeke

ape pon fafau, adik suke kat akak tau! huhuhuhu...


ni gambo elly n fafau naik kete ape ntah.
makcik kat depan tu tengah test drive bawak kete ni..

eh, belah malam pulak ade konser tau!
dengar nye artis Nubhan, Heliza sama Amy search!
tapi saya tak pegi la.. tak kuase mak!
dok umah layan bola lagi bagus!

11 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wow we...cantik la kete2 tu, teringin nak pi show camni, tapi ari tu tak sempat la kat pwtc

Atia Adina said...

oooo...ingatkan fafau ngan elly dok dating....rupanya jadi mc

eima said...

semua tu keta R&D...
saje budak R&D memerah otak wat design ....

MRS. K said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥
ade tinggal lagi satu fest. tapi tak sure kat mana ntah.. huhu..

MRS. K said...

@Atia Adina
hikhik.. mc jer

MRS. K said...

@eima
ok. noted

BIONIC WOMEN said...

i pun x kose melayan konset2 bagai nih...
x pernah pegi pun.
ingatkan nak beli kete ag tadi..heheh

fathiah said...

cantek nye kete :)

munna said...

fuyoo cantik proton hang 5 bersaudara tu... dulu masa belajar kat YPM ally ni lecturer BI munna... Sir Ally yg cute

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
tu la pasal. dok umah lagi besh

MRS. K said...

@munna
ooo really? mesti best jer time die ajar sebab cute..