semua orang up cite pasal tu...

.
pasal ape lagi? pasal bola semalam lah!
mentang-mentanglah menang kan, sana sini cite pasal bola!
kat dalam surat kabar bukan main puji melangit,
tapi bila kalah???? mula lah hentam sana sini,
salah pemain la, salah jurulatih la, 
pendek kata kasi komen yang buat orang down lah!

isk... emo pulak!

semalam gerak dari kampung kui 4 lebih.
bajet leh sampai KL dalam kui 7-8 malam la.
Mr. K nak tengok bola punya pasal!

tapi semalam jalan jammed giler tak hingat!
ye la, cuti raya krismas kan..  cuti skolah lagi.
orang lain yang raya, orang lain yang balik kampong.
standard la tuh! kekeke....

bayangkan, pukul 8 malam we all kat jalan lagi.
Mr. K dah panas bontot dah ni.
we all kua hiway ikut jalan kampung pulak.
last skali masuk balik hiway tanjung malim,
jalan dah okey. kereta dah gerak laju... huhuhu...

Mr. K dah sound-sound suh bukak tv kecik die..
tak sabar-sabar dah nak tengok tv.
jangan tak tau, tv ni die bawak ke hulu ke hilir tau..
buh dalam poket jek! kekeek...

ni ha... henpon CSL die la.
kan boleh tengok tv. siaran pon clear tau.
saya la yang jadi tukang tengok nyer.
Mr. K kat sbelah dengar je la pengulas tu cerita.

gambar gelap la pulak...

yang bagus henpon CSL ni, simkad leh masuk 2.
tu yang Mr. K gedik-gedik nak pakai tu.
lama dah beli henpon ni. dekat setahun dah kot!

dipendekkan cerita, we all singgah ke sungai merab dulu.
sampai dalam kui 9.45 pm camtu.
singgah sana sebab mak metua saya ada kat umah adik die.
so, sempat la Mr. K tengok minit-minit terakhir game semalam...

dalam kui 11 malam, baru la kami balik ke Nilai...

.

10 comments:

hafiz said...

Tak sia2 aku gi stadium semalam
puas hati...

Farra Dhelina said...

ewahhh dgn cik gebu lah ye?? bestnya dia ye dpt berjalan2..blh lah letak tv dekat cik gebu tu hehe

*psssstttt dh nk dekat hr tua kan?? same date dgn kita lah ;p igt takk?? ;p

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. jadik pengulas sukan jap yek.. ai x dapat tengok game tu semalam.. OTW balik dr kg..rugi jek rasa~

MRS. K said...

@hafiz
gud for u la..

MRS. K said...

@Farra Dhelina
a'a la yang.. nak tua dah ni.. huhuhu... nak request hadiah pon tak smpai ati.. kekeke

MRS. K said...

@|| NaFiRaa ||
kite pon otw jugak. tp nasib la ade tv kecik.. kekeke

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tak tgok bola g jusko beli kasut sekolah anak... hehe..

MrS. F!zA said...

oo tahu henpon tu..tp tkthu lak blh msk smpai 2 simkad.. blh on serentak ke? dlu ada jgk org p psg kt kedai mskkan ape ntah utk guna 2 kad tu..

MRS. K said...

@MrS. F!zA
boleh je pakai 2 sim serentak

eima said...

seb baik ade TV kecik ek ...
weh tak bahye ke bw keta sambil tgk TV ..gilo tul...
pasang yg dlm keta terus la... tak sampai 5 Rat pun ...