Surprise buat Suami Menjadi!


1st of all, thanx to Hanis selaku tukang bake cake & posmen terjun!
tanpa anda, tak menjadi la surprise saya! hahahahaha...

eceli, saya tempah cuppies sempena aniversary.
saje jer nak kasi kat hubby.
saya tempah cuppies dekat Hanis,
kek besday hadif dulu pon die jugak yang buat!
sedaapppp uoollss....

kebetulan ofis hanis sbelah jer dengan ofis Mr. K.
so, apa lagi... start la plan nak buat surprise!
saya mintak tolong hanis hantarkan dekat hubby.

so, pagi² tadi hanis dah jalankan projek kami...kekeke..


then, tengok kat FB, hubby post status camni...


hanis cakap Mr. K betul-betul surprise!
i'm so happy planning menjadi!

dan ini la cuppies yang tak sempat saya rasa.
Mr. K dah agihkan dekat kawan² opis dia.. huhuhuhu....


Tema : Aauummmmmm...... seksis! malam jumaat! 
hahahhaaaaa...


sape berminat nak dapatkan khidmat Hanis, nak kek ke, cuppies ke, boleh la terjah belog die eh! 



16 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

oo.mmg sgt seksik!! ada motip nie..malam jommat! haha

eima said...

gile cuppies cam tuh ...
klu aku pun surprise gak ...hahaha

anyway ko nye idea mmg aaauuuummm la ...

::Mamalyna:: said...

mesti kengkawan en. khairi tak sabar2 nak ngap... pagi ngap kek, malam ngap bini, hehehe

Ena said...

eheheh..

baik punyer planning tu yeh!.. ;D

wow!!

memg seksi!! auwwwww!!

shera haifa said...

hpy anniversary k..moga 2trus berbahagia

Nad @ MamaZakwan said...

hahah..komen kak ejan mamalyna mmg best!hehe...
gud job mrs K! =)

Sidratul Muntaha said...

ekeke
appy anibersari dan bolehlah 23cm mlm nih.
ekekeke

adianiez AIDA said...

so sweet!!!
best nyer!!!

ummiaqeef said...

waaaa..theme tu kasi mr.k geram...wakakakaka...

Ya ALya said...

happy anniversary

MY HEART said...

K,

Selamat Ulangtahun perkahwinan. May Allah bless both of you .... ^_^

ibuayahdamia said...

hapy anniversary...hahaha..seksis you...siap you malam ni!! hahaha

mommyYen said...

wow wow...memang marveles lah cuppies ni.heheh
happy anniversary dear.semoga chenta selamanya..

umie said...

hahahha..memang betul2 seksi la cuppies tu k..

azura samsuddin said...

hepi anniversary.. mmg seksilah kapkek tu..

LiErOSe~QiEmi said...

wahhhh suwittttnyeeee kawan aku ni.. aummmmm cekci laaa haahaha