WINNER OF THE BIGGEST LOSER ASIA SEASON 2



Viveganandam Deveraj (Raj)
Singaporean
Age 25
ini lah pemenang TBLA season 2. pergh... banyak kilo tu die turun... elok la tu, selain dapat 100k USD, dia dapat kurus jugak..

 gambar credit to dazzlingmeteor.

67 kilo die turun... memang berbaloi-baloi dapat duit tu.. macam2 boleh buat. kalau convert ke duit malaysia, pergh... aku kaya!..

saya tak ikut pon cite ni dari mula. baru hari ni, final episod baru tengok. tu pon tengok camtu-camtu ja sambil layan FB. huhuhu...

ok la. dah kui 11.40. mau tidor suda... gudnite uools....

11 comments:

farah hairuddin said...

la..raj ke menang...rugi x tgok td..terlupa~huhu..tgok ulangan la nmpk gayanye.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

hu...hu...teringin nak masuk boley tak sebba nak kurus, tapi tak larat la nak wat xcersice cam diornag wat, mau lenguh2 semua badan

eima said...

tp NAI smlm ensem tul la...
cam ne la diorg bleh kurus gitu ek...dr bambam ...

Diamilikku said...

perghh......gilos banyak kan dia turun..kalau saya boleh turun 10kg pun jadilah....

syariza09 said...

mmg kurus giler wehhh
adaka daku dpt sekuwus iteww

mummy_ayu said...

tak suka..sedih sbb nai kalah...

Ibu Piya said...

mmg raj kurus tp xde body mcm nai kan..eheheheheh

MRS. K said...

@farah hairuddin
tgk ulangan pon ok jugak.. tp tak suspen la coz dah tau pemenang.. hikhik

MRS. K said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥
hahaha.. anje kan dak kecik takyah masuk la. senam kat umah jer.. huhuhu

MRS. K said...

@eima
a'a kan. hensem nai tu.. si fish tu lagi la.. slim giler

Mama AqiL said...

rugi lar tengok tengok smlm...keletihan sesgt...ingatkan NAI leh menang..coz dia yang byk menang dan byk dpt imuniti...apap2 pun..Congrate to Raj..