Bekalan semasa cuti... kata nak jadi blogger tegar!


hahahaha.. rasanya tak layak lagi jadi bloger tegar ni!
sempat buat 5 autopublish entry jer... huhuuh....
ini pon semput jugak nak buat sekali gus kan?
cuti lama ni weh.. rindu la nanti kat belog!
kat kampong takde line intenet lah!
malam tadi dah siap masuk gambo/tajuk kat entry,
hari ni just taip cite sikit² jer... huhuhu...

so, hari ni nak halfday! nak amik makteh balik kursus cikgu!
then, InsyaAllah, kalau takde pape, malam ni leh gerak balik.
kalau tak, esok je la balik kampong... tak lari kampung dikejar... huhuuh...

korang balik kampung tak? drive leklok yer...
have a safe journey!!


10 comments:

Farra Dhelina said...

wah dh siap ye bekalan..kita punya nan hado! hehehe takde mase..adeiii..hpy holiday!!

nursalwa said...

uiksss bestnya da dapat siapkan lima.. salwa slalunya dpt wat 2 - 3 jek entry autopublish.. sakit kpala tue nak kerah otak utk mengarang.. hehee

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

weiii..kita cuti khamis - ahad depan lah...sob sob..tapi kita dah bayar siap2 hotel...weeee

[-suziey-] said...

perghhhh dasat nih..g balik kg ke perhentian? hehe..enjoy ur holiday ok :)

@e_da said...

blogger tegar mmg cuti kita teringat blog kan..hihih

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

eh sape kata tak layak, kira dah layak ni korbankan masa untuk wat auto publish, cayok2 la...

dilazfamily said...

cayalah Mrs K..
banyak tu buat autopublish entry.
semoga blog Mrs K bertambah peminat

kayyana said...

syabas mrs k...

Monalea said...

happy holiday

dilazfamily said...

saya tag Mrs K

http://dilazfamily.blogspot.com/2011/01/lucky-giveaway-by-littleimie.html