Catatan Terbaik!


my current earnings!


ni catatan paling banyak setakat ni.
ingat nak cash out ari tu b4 1 jan.
tapi ada 4 BE tengah running that time.
so, macam sayang pulak nak cash out!

tapi masuk je 1 Jan 2011, 2 BE dah jadi ME.
huhuhuhu... melepas nak cash out! adeh...


tinggal 2 lagi BE tengah berjoget skang ni...
so, my target nak cash out bulan Februari.
duit ni nak buat belanja pegi Perhentian on April.
InsyaAllah....

Tengkiu Nuffy!


p/s : ade yang tanya tips nak banyakkan BE. but sorry to say, saya pon tak reti nak bagi tips bagai.. juz rajin-rajin update belog jer... kalau nak tips, boleh la refer belog otai-otai yek!

17 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cayalah, manyak tu..
satu permulaan baik di tahun baru..

Mama Zharfan said...

lumayan tu :) beshh dpt duit kan :) congrats yer

eima said...

wahhh rezeki sungguh ... ASB ...nuffnang ... kayo...kayo....

Monalea said...

banyak tu k.

MommY & DaddY CooL said...

cool

ibuayahdamia said...

woww weee serius banyak...hasil dari ME memang best kan

dilazfamily said...

kak, best yer dapat banyak nie. saya yer sikit jer. macam mana nak dapat byk nie?

mummy_ayu said...

wah..masyuk tu...ok gak buat duit nak shpping gi holiday nanti ...tahniah!!

Jieda said...

Banyaknya angka tu

Izan Ishak said...

banyak tu...alhamdulillah, murah rezki blog ni ye~

Farra Dhelina said...

fewittttttttttt..taniahhhhh :D

*psssttt hadiah harijadi dr nuff kot!! ekeke ;p

LiErOSe~QiEmi said...

wah.. best laaa perhentian nanti.. nuff lagi, asb lagi.. waaaa

ummiaqeef said...

ni baru btl2 makcik kayo! miahahaha...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wow banyak tu K, perh...ape rahsia nya meh share2 kat sini sikit

munna said...

byk gak tu....buat belanja cuti2 malaysia ye...

mama tisya said...

mmg terbaik la...bila mau cash out??

BIONIC WOMEN said...

huhuhu..dah 2 thn berblog, rm50 pun x sampai ag..sius tau...x pernah dapat peluang pun nak cash out..dah ler skang xder BE pun..huhu