Cuba try test...


oh! Hadif dapat Top 10 Show Your Teeth Baby Contest anjuran Harlinda Halim.
tapi puan penganjur pon pening nak pilih pemenang! huhuhu...
so, penganjur decided suh buat esaimen sikit lah! huhuhuhu...

so, here we go! saya copy from my blog contest! huhuhu..

happy reading guys!


*************************************

1st of all, thanx to Harlinda Halim coz pilih hadif untuk Top 10 SYTB Contest!
appreciated it! Saya try buat esaimen ni, coz saya bab mengarang ni memang FAILED lor! 

Syarat nya kena karang tak lebih dari 150 patah perkataan. So, i'll try to make it short n sweet. huhuhuh...


1) APA YANG MENARIK TENTANG BLOG HARLINDA HALIM a.k.a RICH MOM DIARY INI; 

Dalam kesibukan bertugas sebagai lawyer di ITNM (sorry, kalau silap!)
masih sempat jugak Lynn update belog! tabik spring lah...
ye la, bila dengar orang keje lawyer,
dalam hati, 'pergh... mesti garang nih!'
'mesti takde life langsung sebab bizi giler kat tempat keje!'
but bila bace belog Lynn,  saya memang kagum giler...
tambah² lagi bile baca breestfeeding journey beliau! kagum seh.
Sape kate lawyer tu sombong? garang cam singa?
sape kate lawyer bizi takde masa dengan family?
oh! no.no.no... salah semua tu!
buktinya? tengok saja Harlinda Halim. ^_____^

so, secara conclusion nya, saya boleh cakap,
belog Harlinda Halim ni is about her breestfeeding journey.
sebab ade 36 ENTRY pasal BF.
entry terbanyak dalam belog ni... hehehe...

eh, skang ni Lynn tengah hantu sama shawl!
same la kite yang! i pon suke bangat pakai shawl.
meh nak suggest kedai² yang jual shawl cantikkk lagi gedebuss!

http://www.ayunar.biz/
http://www.radiusite.com/


eh yang, kalau u pakai inner dan shawl macam Ayunar ni,
perghhh... mantop! masuk court, semua orang pandang!
hakim terus cakap case close! hahahaha....

2) APAKAH TOPIK YANG PALING ANDA SUKA BACA DALAM BLOG HARLINDA HALIM a.k.a RICH MOM DIARY.

Seriously, this is THE BEST reference blog about Breestfeeding! ever....

 her EBM stock! 

banyak tips yang sangat berguna untuk dikongsi.
sangat-sangat kagum dengan Lynn!
whenever, wherever, breastpump sentiasa dibawa ke mana saja!
boleh tengok kesungguhan Lynn pumping di entry ini.
how lucky u are Danish sayang...
pity my hadif, sempat BF sampai umur 4 bulan jer.. huhuhu..
itu pon susu dah campur-campur.. huhuhu..
so, next baby, i sungguh² nak fully BF my kids... InsyaAllah.
and of coz, belog Lynn akan jadi tempat rujukan terbaik buat saya for brestfeeding tips.
thanx yang!


eh, dah terlebih 150 patah perkataan lorr!! huhuhu..

3 comments:

eima said...

congrats K ...
& good luck...
insyaallah lynn bakal terpikat ngan entry ko nih

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mgo u berjaya.. my lil arief takde rezeki kali ini..hehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

semoga berjaya...ooo dia tu lawyer erkkk..selalu lawyer garang kan..hehe