Dwi-Fungsi




ni travel bag make up saya klu pegi travel... 
travel la sangat... balik kampung jer... hehehe..
kecik comei jer... ye la, isi make up asas jer kan..

tapi tahu kah puan-puan,
selain jadi tempat simpan barang make up,
bag sekecil ini jugak berfungsi sebagai topi?

meh tengok bahan bukti!





















































































haii... slamber jer budak ni tau!
nasib beg tu kosong! kalau penuh barang... hangin mak!



oleh sebab budak ni comel sangat....
langsung tak jadi marah!
terus amik kamera, then snap-snap!


haiii... anak. anak.
kau la putera hatiku!



nota : span dalam gambar tu dah masuk tong sampah. habis hancus hadif kerjakan... 

 

9 comments:

BIONIC WOMEN said...

gambarfist itu sangat ler tomeiiii...
gambar last tu yg x tahan..hahaha

eima said...

comey ...
aku pun rasa nk juling tgk zip yg dekat ngan mata hadif tuh ....

cam fahim suka cilok aku nye mekap nk pakai gak ....hiiisssshhh choi...choi

suzie said...

kelakaunya...haha

p@kcikLie said...

skrg ni pensil case pn dah besar2...tu lg satu kegunaanya kalau ank2 dah sekolah.

::Mamalyna:: said...

comey sangat2... siap juling mata tengok zip tue yer...

LiErOSe~QiEmi said...

apsal ek.. budak2 suke main mekap mama dia??? aku nyer lipstik, fundation stick.. abes rosak gara2 qimie korek2.. arrgghhh

ibuayahdamia said...

memang confirm takkan marah..sebab comeiii sangat...uishhh geram nyer nak cubit2 dia..

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
huhuhu... comel cam mak die kan? hikhik

MRS. K said...

@eima
tu lah! bahaya jugak ni make up depan anak teruna! tu pon die nak tiru.. haru