Hadiah besday dari suami...

Morning peeps...


hadiah besday dah dapat masa malam 4 Jan. tu.
gigih Mr. K pegi cari kat KL sana.
sebab si isteri dah request mau hadiah itew.. kekekeke...

 cantik wrapper nih... sayang je nak bukak!


 sebab si besday girl cam tak sampai hati nak bukak hadiah, budak ni pulak sukarela nak bukak kan! kekeke....


 yeyeh! memang hadiah yang diidamkan!


 muka tak puas hati... kena paksa ngan ibu snap gambo... 



eceli, saya request kaler pink. 
dah tengok kat Alamanda. tapi stok dah takde.
so, Mr. K dah janji nak cari sama² weekend ni.

tapi die plak konon nak buat surprise.
die pegi cari sendiri kat KL sana. alololo...

saya tanya nape tak beli kaler pink?
hubby cakap pink tak cantik!
nanti pakai baju susah nak match.
beli kaler hitam, semua baju boleh masuk...
apekah? ingat tudung ke nak match² ngan baju? hahahaha....

tapi ape pon, I LOVE U sayang very strong!!!
so, hadiah idaman dah dapat! lalalalala...

21 comments:

eima said...

wahhh h=mahal tuh ... best tul la ....
tahniah la K ..moga hubungan korg kela bahgia & abadi ok...

MamaEma said...

hepi belated bufday...

munna said...

cantik... pandai hubby pikir warna yg matching semua

Shinnaz Ahmad Rasid said...

kan? tak paham tau diorang ni kalo nak suprise2..mesti benda tu lain dari kita nak! haihs. tapi sebab kan i love u, redha je lah. haha. btw, happy besday again Kak K!!! ;)

MRS. K said...

@eima
takde la mahal pon manja.. setahun skali je mintak.. huhuhu

Ena said...

wahhhhhhhhh..

cantikkk!!

MRS. K said...

@MamaEma
maceh yang

MRS. K said...

@munna
huhuhu..itu lah! takpe la, pakai la dulu yang ini..

ummiaqeef said...

haha.. laki aku pun kalau x di request mmg x tahu nak bg ape.. sesekali request ape salahnye kan..hehe..lg pulak sesuatu yg kite suke. tp tu la kalau nak mintak mahal2 msti kena tunggu besday or anniversary..hukhuk..

azimah-Butik Nur Kasih said...

happy belated birthday!! bestnya dpt hadiah idaman hati :)

BIONIC WOMEN said...

sonoknya dia dapat hadiah best gilossss..
mehel plak tuh..pandai plak mr.k..siap bahagian matching..haha..kalau ada kaler pepel mesti dia dah beli..kuikui

hyazz said...

ala...xjeles ponnnn

Fadzillah Kamarudin said...

wahh...
best tu...
happy belated birthday...

Iela Fazielah said...

wah2... bestnyer... bertuah badan.,.. n api belated bday ya!

seorang perantau di dlm sektor kerajaan said...

nak jugakk!! hehehe... (tetibe)

[-suziey-] said...

weeee bestnye hadiah purse..cantik..smart!

LiErOSe~QiEmi said...

wahhhh!!! bestnyee

dilazfamily said...

best yer Mrs K. dapat kete..nilak dapat wallet. bertuah yer

MRS. K said...

@seorang perantau di dlm sektor kerajaan
suh ar pakwe ko belikan wa

MRS. K said...

@hyazz
tak suh jeles pon.. muahaha

ratna said...

bestnya.. happy belated bday ibu hadif!!!!