Kami kembar tapi lain mak lain bapak, tapi sama tokyah dan tokpah



kekekeke... korang paham tak ayat kat atas?

hari ni 5 January, saya share besday dengan my cuzzy.
Aini Iryani Ahmad Sapuan. keje cikgu kat Taiping.

kami lahir sama hari, sama tahun! huhuhuh...
die belah pagi, saya belah petang.
pandai betui mak ayah kitorang planning. kekeke...

so, that time our tokpah la paling bizi sekali.
ye la, dalam satu hari dapat 2 cucu sekali gus!
lepas tengok cucu die si Ir ni kat taiping,
bergegas pulak ke Penang tengok 'baby' Ibu Hadif. kekekek...
masa tu my parents duduk kat Bukit Mertajam...

dan sorang lagi yang share besday hari ni,
tak lain dan tak bukan lagi, Farra dhelina gojes mummy!

hepy besday laling! May this year be your best ever. 
hope all your dreams and wishes come true. 
bila kite boleh ngedate same² ni?


p/s : malam ni Mr. K mau blanje makan. then mau pegi tengok wayang. tiket sume die dah beli.. huhuhuh... tengs laling. love u much!


3 comments:

Farra Dhelina said...

auwwwww..gojes lah sgt!! hahahaha..

i pop up pkul 12tghr babe!! hahaha..

bila nk ngedate?? boleh sajeeee..blh tiup lilin togeder geder an!! ;p

kakyong said...

hepi besday.. ramai yer yg meraikan besday hari ni... semoga terus dilimpahi kebahagiaan..

eima said...

bila nk up entry cleb8 ni