Korang suke barang tupperware tak???



rasanya ramai penggemar barang tupperware kan? siap ada yang buat koleksi bagai... hehe
eceli, saya ada satu je barang tupperware.
tu pon botol air saiz kecik.. huhuhu...

tapi skang koleksi akan bertambah!
sebab ape?




saya menang giveaway dari Shinnaz.
bekas air yang comel ni!
bukan satu, tapi dua! double yeay!!

Macih Shin!! lap u...



Tupperware Eco Mini





Jom tambah pendapatan dengan Heartbeat!
klik Banner di bawah


12 comments:

notti netti said...

saya suka! saya suka!

Rozy said...

suka tuppawer.. one of my green living concept gak..kalau beli tepawer murahan kang ada yg beli buang beli buang..sebab tak appreciate the value dan dah rosak takleh tukaq.

wahh tahniah menang!!

Kniedaz said...

ada banyak barang tupperware tapi nak tambah lagi hehe especially bekas beras yg cantik tu huhu

@e_da said...

wahh best betul hadiah..

dear hadiah dah sampai tq so much !!lepas ni leh melaram..hihi

MrS. F!zA said...

wah mng GA kwn baik nmpknya.. bg la ai satu :P

mamamarissa said...

yeay!!!!

saya pun ada tapi beli sendiri la :D

Shinnaz Ahmad Rasid said...

ur most welcome and thanks for your support!!! ;)

MiMi PeONy said...

suka2!!!
mimi ada botol air mcm ni, ma belikan tp wane kuning...
kat rumah byk gak koleksi tuperware,ma mmg ske pkai tuperware coz tahan lasak...
;)

.::Lynn::. said...

nanti bagi ai satu tau... terima kasih

MRS. K said...

@.::Lynn::.
nak ke?

bayar lah!!!

eima said...

wahhh best gile mahai tu
RM 48 kot 1

Mama AqiL said...

skrg nie pun ai pengguna tupperware...memula dulu cam tak layan je coz regenye mahal...but once selalu dpt free dari my kakak ipar..so ai mula berminat..and lately..every month for sure akan beli tupperware...dari yang kecik sampai lar sebesar bekas...harus ada...hihi3