Kupon Jusco!


Setiap taon kan bila time besday kite,
jusco akan sms suh amik buku kupon ni kan.
so, ari ahad ari tu dah pi collect kat jusco equine park.
taon ni kupon die tak berapa best lah compare last year punya!


macam taon lepas ade kupon free masuk genting theme park!
taon ni punya nan ado lah! baru ingat nak panjat genting lagi..
die kasi diskaun RM20 untuk theme park annual passport worldcard new application/renewal jek. amende tah? 
cam la tiap tahun saya pegi genting nak buat kad bagai kan? huhuhu...

nak jugak masuk theme park free cam taon lepas.
ni gambo saya pegi genting ngan kawan² makteh hadif. hubby tak ikut that time. die keje.
nak baca kisah perasan bujang di puncak genting, leh klik SINI.

yang lain-lain tu, cam biasa jek.
kupon buy 2 free 1 tengok wayang kat GSC.
yang ni ok. coz boleh guna untuk tengok wayang kami 3 beranak.
ada kupon makan² Baskin Robbins, Johnnys's, KRR, ckichen rice, etc.





ok. habis sudah bab kupon jusco tu.
sambung cite kat jusco pulak!
while nak tunggu hubby beli tali pinggang,
sempat snap gambo² hadif tengah kebosanan.
lama giler weh nak menunggu laki ku pilih belt.
kalah orang pompuan beli barang. huhuhu..


dah tak larat dok sopan-sopan, last skali die mengangkang...

lollipop ni dapat free tau. masuk belah games tu, semua kanak² dapat free. baik kan jusco? hahahaa...

ibu pun takde keje. nak soping barang sendiri takde mood. so, snap gambo je la.. tapi sebelum balik tu sempat gak rembat seluar selai.. huhuhu..

12 comments:

Ena said...

heheh..

ayat yg last tu.. snap gambo pun jadi la.. weeee!!

mama tisya said...

ada ek dpt kupon free p genting..tk pernah lak dpt dr jusco time busday:-p

MRS. K said...

@Ena
hahah...apa lagi nak buat yang? snap gambo pon ok la tu

MRS. K said...

@mama tisya
ada.. buy 1 free 1 rasanya..
maybe tiap2 bulan lain² kot die punya kupon..

JaSSNaNi said...

oooo.. macam tu lak.. tahun ni tak banyak untung kot.. kekeke.. ke tak banyak sponsor.. haaa.. kan kan..

eima said...

aku penah amik tp tak guna pun kupon tuh ..pas tu aku dah mls pi amik dah ...hahah

fahim klu mkn lolipop tuh aku cukup risau sbb abih kotor bj ... warna die kan pekat ...comot...
tp klu dh free bantai je la ...

MRS. K said...

@JaSSNaNi
huhuh.. tak untungkah? kekeke.. jusco manyak kaya ooo

MRS. K said...

@eima
klu ko takmau guna, kasi aku la.. kasi yang tengok wayang tu eh.. kekeke

SyaNa said...

tak ciiiii
nape aku xdpt tahun ni
tp tu la, mmg xpernah dpt kupon free pegi genting
huwaaa JJ anak tirikan aku

[-suziey-] said...

ingt lagi kita dpt kupon jusco utk besday tp xredeem pn..haaha asyik lupe je nk g jusco..bole gitu:p

BIONIC WOMEN said...

hadif oh hadif...
hensem kamu nih..hehehe

ibuayahdamia said...

huhuhu..benci sebab ayu banyakkkkkkkkkkkkkkkkk lagi tak guna...last day aritu 31/12 baru pulun guna...tapi mana sempat habis semua..