Lepas makan-makan, kite masuk bilik gelap pulak!


pandai betui Mr. K susun aturcara untuk celeb besday saya ek!
lepas dinner di Kelab Tasik, kami ke Alamanda pulak!
hubby dah siap-siap beli tiket wayang...
kebetulan besday jatuh hari rabu, tiket murah plak time tu..

tapi yang tak puas hati die pi beli tiket Narnia pulak!
haih la.. orang nak tengok Gulliver's Travel la..
kadang² suami kite ni nak try buat surprise,
tapi tak kena pulak ngan kite kan? adeh...
cam hadiah purse tu, kite nak kaler pink,
tapi die beli kaler hitam.
kite nak tengok cite lain, tapi die beli tiket cite lain!

tapi sebenarnya, tu sume ikut die punya taste la tu..huhuhu...
hubby cakap, takde cite lain dah.. banyak cite hantu jer..
Gullivers pulak start lambat! ape-ape la bang...
tapi ape pon, I LOVE U la sayang.. forever n ever...

saya sebenarnya tak suke sangat tengok cite² camni... tapi bila tengok, wow! best jugak. kira tak nyesal la tengok movie ni.. hadif pon suke.. tahan tu mata die tengok sampai pukul 12 malam! masuk kete baru die tido.


gambar wajib tayang!


orang tak ramai that time beli tiket. tapi bila masuk panggung, penuh jugak la!


ni kali ke 4 hadif tengok wayang tau! 
so far, die ok je dalam tu. 
masa 1st time bawak dulu jer die cam tak selesa sikit! 
mak die pon tak senang duduk. 
now, die memang enjoy every movies. 

so, pada korang yang tak berani bawak anak masuk wayang tu, 
cuba-cuba lah! mana tau anak korang sbenarnya pon enjoy!
saya dulu pon mula² takot, but kite kena jugak cuba kan? 
kalau tak, sampai bile pon takleh tengok.. huhuhu...


8 comments:

syariza09 said...

pasni ni bw Aiman la pula, senang sikit mak apak berjimba2

eima said...

aku tak brani pastu laki aku mmg jenis yg tak penah tgk wayang cam ne la nk tgk ...hahahah sampai mati pun tak dpt nk nengok ...kekeke slagi laki aku tk bw @ die yg tringin

e.l.i.z.@ said...

berani je :P
tp skang dh x bawak langsung budak² tgk wayang..mls nk ajar hihih

MRS. K said...

@syariza09
muahahaha.. boleh.boleh..

MRS. K said...

@eima
cian kat ko... aku pon lama jugak tak tgk wayang. baru start balik nih..

MRS. K said...

@e.l.i.z.@
kite takde orang nak jaga hadif. tu kena bawak jugak

Shinnaz Ahmad Rasid said...

ha..kan? org nak tengok lain..dia beli lain..hahahha..tapi takpe kak k..disebabkan besday kak k mesti lah dia nk special treat..;) yay!

deelira@deeliraz said...

tak berani lagi nak bawak acad masuk panggung..huru hara nnt.. umie ok je ;)