Menjadi Sumber Inspirasi dan Idola kepada blogger lain..


entry ini adalah ibarat masuk bakul angkat sendiri,
masuk lif tekan sendiri! hakhakhak....

1st, thanx to Dila coz sudi buat entry ini.
terharu, tergamam, blushing, semua ada...
tak sangka ada peminat!! hahahaha.. *lempang sikit!
eceli, siapa la saya ni nak dijadikan idola,
jadi sumber inspirasi pun jauh sekaliiiiiii......
tapi terima kasih atas entry yang buat saya kembang semangkuk!

sudi-sudi la baca kalau rajin.
kalau menyampah pon tak apa, pegi main jauh-jauh sana.huhu..

ni msg kat FB
ni dalam entry dila

dan terima kasih tak terhingga buat Majalah Intrend Mei 2010.
thru this mag, saya sedar ramai blogger yang start folo saya..



saya suke dan cinta sama blogging sebab saya dapat ramai kawan yang baik hati macam kamu, kamu, kamuuuuuuuuuuu............

15 comments:

mummysyafie said...

betul..betul..blogging bleh dapat kawan yang baik macam kamu jugak. sudah semesti nya hubungan tak sama dengan kawan kat opis. apekeee..tetiba..

SyaNa said...

wahhh best kan blogging
ttibe dpt ramai kawan

(pstt: ape kata ko adjust ruang komen ko ni
asing kan dr entry.lg senang kot org nk komen :-)

MrS. F!zA said...

ini sudah pencapaian bagus..sudah ada peminat..kna bljr sign autograph la pulak..hihihi

kayyana said...

wow.. mcmne leh msuk magazine tu mrs k.. bestnyer... hehehe. klik la hb u.. heheh

mama tisya said...

best bila tiba2 ada org jdkn blog kita sumber inspirasi...dan kita pn bole kenal kwn br kn

MRS. K said...

@mummysyafie
hehe.. but my opismate adalah yang terbaikkk.. huhuhu...

MRS. K said...

@SyaNa
huhuh.. sbb aku buat komen reply tu, so mmg kena buat camni.. huhu

MRS. K said...

@MrS. F!zA
hahahah... sign surat terima suda..

MRS. K said...

@kayyana
entah la dear.. tetiba jer masuk mag.. huhu

MRS. K said...

@mama tisya
betu.betul.betul

Cute MuM said...

wah.. masuk magazine lah...
kompom ramai peminat nie...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah glamour tu masuk majalah, kita takat ni tak pernah pun masuk majalah....blog K ni sedap mata menadang tu yang orang suka sebab kemas je

Shinnaz Ahmad Rasid said...

WOOT..WOOT! alwizbemybaby masuk Intrend. Happy blogging! ;)

LiErOSe~QiEmi said...

kawan macam saya ke?? hihihih.. tu la kay, ko dah berjaya memberi inspirasi pada ramai orang.. congratz

ibuayahdamia said...

wahhh...sumber inspirasi gitu..hee