Mokcik Kayo!!!


baru balik dari korek tabung ASB!
pheww.... berpeluh ketiak!!!


sampai sana tadi kui 9.30 am. setel kui 10.15 am.
dalam 45 minit jugak menunggu!
tapi gud job untuk ofis PNB Putrajaya.
memang tiptop keje dorang!
even ramai orang, tapi keje jalan lancar!

eceli, saya tak menyimpan pon bulan-bulan.
ni hasil duit sijil ASB yang saya beli.
so, harap duit tu je la. huhuhuhu...

nak buat ape ek duit ni???

13 comments:

Ena said...

nak buat apa?
kasi kat ena la.. leh p soping. ngee

ummiaqeef said...

bak aku skit..haha..soping la ape lg..aku jarang pakai duit dividen loan ni,gune time emergency je. ;P

MRS. K said...

@ummiaqeef
Duit emergency aku simpan lam akaun lain.. hehehehe

hyazz said...

shopin la k...aper lagi

Shinnaz Ahmad Rasid said...

ape lagi!!!! sopinngn!!! tak pun beli oven..boleh buat cake!! marble cake..sedapnya!

syariza09 said...

blanjer kwn2 opis pun ok gak :D

munna said...

belum pegi tgk lagi berapa dividen yg dapat tahun ni... org ramai sangat semua berebut2...

mama_auni said...

wow...belanje kiter la kak k..hehehe

Farra Dhelina said...

wawwwww..bestnyaaaaa..

nk buat ape?? emmmmmm meh sini! ekekekeke

mm maybe utk shopping kot skit..

eima said...

wahhhh ....
wat kenduri doa selamat la...

~aSHa~ said...

buat la GA yg bagi duit cash...ehehehheehheh ahahahha....

ni nombor akaun sy.....123456789...eh tiba2 bajet menang GA lak..

ibuayahdamia said...

wei memang kayo ni..banyak benda leh buat ngan duit ni...hiks

LiErOSe~QiEmi said...

rezeki tahun baru tu... blanje anak & suami.. amik berkah.. hhihihhi.. yeye je aku ni