Senangnya dalam hati...

Selamat Pagi semua....

masa korang baca entry ni, InsyaAllah saya otw balik ke utara sana.
rindunya kat mak ayah, rindunya kat kampung.........
rindu nak mandi lata sempeneh.... sejukkkk.....

saya amik cuti panjang kali ni. seminggu direct...
pergh... best betul la! heaven sungguh...

aktiviti nak buat kat kampung tak plan lagi...
maybe sibuk dengan majlis tunang adik saya je la kot!

kepada yang balik kampung jugak, drive carefully ok!
semoga selamat pulang dan kembali....

have a nice weekend uolls!





layan gambo kampung saya ni.. cilok dari FB kampung ku... 
 
pemandangan bukit-bukau dan sawah menghijau...
kena lalu bawah gunung ni untuk ke umah my parent...
landmark kampung saya... durian tersedap kat mesia... hehehe

6 comments:

Mama Zharfan said...

selamat balik kg yer
:)
me singgah click ur HB utk ari ni :)

eima said...

selamat balik kg...aku dah lama tak balik kg ...
balik langkawi pun tak balik kg dok hotel..huhu

LiErOSe~QiEmi said...

aku lak tebalik kay, orang kampong datang melawat aku hihihih

Farra Dhelina said...

waw direct seminggu ye..sakan btl coti2..best2..hpy oliday yangggg...

Elin said...

patut la macam kenai gunung tu..hihi. Mak sedara saya ada kat kg sempeneh ni..hihi. Sekampung ler.. :)

BIONIC WOMEN said...

sedapnya durian...huhu..skang belum musim kan?