Setelah 3 tahun menyepi...



pergghh... lama gilos toaster ni dok dalam stor.
eceli, ni hadiah kawin. sape yang bagi pon dah tak ingat. huhuhuh...


sekali pon tak penah guna tau!
nasib baik la masih dalam kondisi yang baik!

saya memang tak berapa gemar roti bakar,
hubby pon tak penah request nak makan bakar-bakar punya.
so, terdampar sepi la toaster ni lam stor. kekekeke


minggu lepas taktau la mimpi apa, 
terus tergerak hati nak makan roti bakar. huhuhuhu....
tapi my hubby makan 2 keping je roti bakar,
saya pulak langsung tak sentuh pon. kekekeke...
nak jugak makan roti biasa..
so, nampaknya masuk kotak balik la toaster ni.
entah bile pulak datang mimpi nak guna balik.. huhuuhuhu...


p/s : eh korang banyak lagi tak barang-barang hadiah kawin yang tak pernah pakai? of kos banyak kan specially set gelas dan cawan kan? memang banyak lagi tersimpan kat umah mak kat kampong.. huhuhuhu...

11 comments:

Ena said...

hehe..
sama la .. tp dulu toaster dapat 4 biji.. dah agih2kan.. tinggal 1 je lagi.. tp barang2 lain memg masih banyak lam almari kat stor tu.. huhu

munna said...

fuhh..elok je lagi ye... munna punya hadiah kahwin pun ada jugak lagi yg blm pakai...

bun_nee said...

heheh memang banyak kat dalam stor tak tersentuh. almaklum xde rumah sendiri lagi.. hubby pun jauh.. hehe alamaknye tak tahu bila nak pakai

eima said...

set periuk non stick ...
set pinggan mangkuk
set cawan gelas
set periuk besi
set balang kuih raya
ape tah lagi....

LiErOSe~QiEmi said...

banyak gak weh, 3 kotak kot.. tu pun ada mickrovaw, bread toaster dgn periuk nasik aku dah bagi2 kat mak & mak mertua aku huhu.. klu tak penuh rumah kecik aku ni weh

tp, aku suke roti bakar weh, sapu dgn kaye.. mabelessss

BIONIC WOMEN said...

kita pun banyak hadiah kawin x pakai ag..terutama set pinggan mangkuk. Ada yg kita wat hadiah semula kat org kawin pun ada..haha

Farra Dhelina said...

ahhh gelas dgn cawan plng baaaaanyakkkk...

*ni gara toster ello kity tu ye hehehe

Yan said...

ader.... tak banyakpunla.. pasal tak bykpun adiahnye ekekee..
set pinggan mangkuk.. set periuk2.. blender.. msh ade dlm stor..

ciK mOt ©™ said...

hahaha...aku ni, micro oven bos bagi masa kawin dalam 4 tahun baru nak guna...lagi lama weii...

ann @ hatiberbunga said...

mau nya tak? berkotak2! hahaha..!!

LyNn HaMzAh said...

lynn memang banyak lagi hadiah kawen yang tak terpakai...tak pasti la hadiah tu nak buat apa...huhuhu...