Tadi nampak artis glamer kat kafe opis! awww~


tadi lepas soping² kat jualan Wisma Tani,
then terus singgah kafe opis untuk lunch...

sedang enak dok borak ngan kawan²,
tetiba mata ni ternampak seorang artis lelaki ni.
dah tua dah pong, umur dalam 50an.
tapi masih segak bergaya! awet muda gitew!

saya takde la heran or 'peghak' tengok artis,
memang selalu pon nampak artis dok makan kat sini,
tapi sebab artis ni femes dengan satu kes tu,
so, terus rasa berminat gitew.. kekeke...
siap nak snap gambo curi-curi nak masuk belog!
tapi malu lah kan! kang die kate ape pulak!

tapi... sape artis tu?

alah, yang hot satu mase dulu dengan kes sensasi tu..
kena tangkap khalwat dengan janda anak dua kat Putrajaya tu..
tapi seriyes sei, memang die nampak masih tegap, hensem & bergaya.
no wonder la kan si mak J pon tertawan... huhuhu...
Aman Shah bersama pasangannya, janda beranak dua masing-masing didenda RM3,000 oleh Mahkamah Tinggi Syariah di sini hari ini selepas mengaku bersalah atas tuduhan berkhalwat pada Syawal tahun lalu.
Hakim Syarie, Abu Zaky Mohamad yang menjatuhkan hukuman itu turut memerintahkan Aman Shah atau nama penuhnya Aman Shah Abu Kassim, 57, dan Rohana Awang, 33, dipenjara tiga bulan sekiranya gagal menjelaskan denda.
Kedua-duanya membayar denda tersebut.

10 comments:

mama_eza said...

hehehe makin tua makin laku....

.::Lynn::. said...

xnampak macam umur 57... peh sungguh la mantop

eima said...

kate suruh teka ...hahaha
ye ke ... aku tak minat mamat tu..aku kenai die pun sbb kes kontroversi die tuh ...

LyNn HaMzAh said...

owh dia tu...

Puteri Satu said...

Tiap kali nak servis keta. Aman shah ni mesti call husband akak. X peduli siang mlm pagi petg.. Tapi dia memg x dimamah usia selalu jumpa kat ampang point.. Saje malas nak kenalkan diri wife baharon iskandar exec toyota klu x confirm dapat date atau dia banjer makan.. Huhuhu

Puteri Satu said...

Tiap kali nak servis keta. Aman shah ni mesti call husband akak. X peduli siang mlm pagi petg.. Tapi dia memg x dimamah usia selalu jumpa kat ampang point.. Saje malas nak kenalkan diri wife baharon iskandar exec toyota klu x confirm dapat date atau dia banjer makan.. Huhuhu

Farra Dhelina said...

oo dia..mcm tak mkn usia je dia ni kan..no wonder lah

Mama Zharfan said...

me minat gak tgk filem dulu2 yg mana aman shah jd hero --sbb hensem kan dia ni

me dh click ur HB utk ari ni :)

nak mintak tlg vote kalau sudi. tq in advance yer
tlg vote utk MZ!

JaSSNaNi said...

oooooooooo aman shah... sama baya ngan mak kita dah ape.. ahahaha... ade 50 dah umur dia?

e.l.i.z.@ said...

wahhh artis sensasi! blok yg dia kena tangkap tu, adik ipar eli duk situ