Tahun baru dating dengan Angelina Jolie!


Tadi up cerita malam tahun baru,
now nak story aktiviti kami on 1.1.11. (nice number huh!)
.
oh, tadi ada terbaca kat belog sape ntah, 
die bagitau shamsul ghau ghau dapat anak date tu.
on 1.1.11 jam 11.11 pagi.. huhuhu..
manyak cantik itew number! 

 skang suke amik gambo camni.. besar gedabak muke leh tayang! hahahaha...


tiket wayang The Tourist dah selamat beli on 31 Dec.
kalau tak beli awal, pagi² dah kene betenggek depan panggung.
giler ramai orang hari tu. ye la, cuti umum kan?

tiket wayang pukul 12.45 pm.
kami sampai alamand pon around tu jugak.
pi beli popcorn dulu, then terus masuk panggung.


hadif geram ke hape kena layan mak die posing. huhuhuhu...


 paksa Paklang Hadif snap gambo dulu kat sini.. muahahaha..


 Sinopsis filem The Tourist!

American tourist Frank (Johnny Depp) meets a mysterious beauty who drags him into a dangerous world of intrigue and espionage while traveling through Europe in director Florian Henckel von Donnersmarck's paranoid thriller. When Frank met Elise (Angelina Jolie) on the train, he thought it was a chance encounter. Little did Frank realize it was all part of a much bigger plan, one that would soon find him dodging bullets through both the historic streets of Paris and the winding canals of Venice. Now, the faster Frank and Elise run, the more intense their romance grows.


oh, Angie, apsal badan ko mantooopppp sangat??
lawa gilerrr seh body die!! meleleh air liur tengok!
dah beranak pinak pon badan cun!

saya kasi 4/5 bintang! citer die best jugak!
banyak aksi best! nak cite pon tak reti.
pendek kata, korang kena pi tengok sendiri! huhuhuh

dalam panggung, hadif okey jer... 
layan popcorn, layan bantal busuk die.
then, terus tertido... huhuhuuhu...maybe die tak paham kot!
cite Rapunzel ari tu, sampai ke sudah mata die buntang besar!

pas abis wayang, singgah makan kat kafe bowling tu.
Mr. K kalau lepak Alamanda, ni la tempat feberet die.
ntah ape yang best sangat ntah.
masakan die biasa jer.. tak de sedap sangat pown!



then, layan hadif main kete token ni jab...


ni pulak main fire itik! kekeke... layan je la....


pastu, beransur pulang ke rumah.

The End..



9 comments:

kayyana said...

ni mcm kt alamanda je.. hehehe.. anyway, happy new year mrs k...

LyNn HaMzAh said...

lynn x berpeluang lagi nak gie tgk wayang bawa qistina...huhuhu...nampaknya tgk dvd jer la nanti...

dilazfamily said...

Meriah hadif sambut tahun baru erk. QISTINA tak g mana pun. duk umah jer. boring

eima said...

kayyana
mmg kat alamanda pun ... K dah bgtau tuh ...hahaha

bguih nye hadif tak kisah pun tgk wayang kan... aku tak de kekuatan lagi nk bw fahim

LiErOSe~QiEmi said...

salute la dgn fahim.. gile sporting.. klu anak aku jgn harap leh dok diam je kat 1 tempat... mau melalak tak hengat weh!!!

MRS. K said...

@kayyana
memang kat alamanda pon yang

MRS. K said...

@LyNn HaMzAh
eh, try dulu baru tau camne.. kite dulu pon takot2, but so far ok jer

Hidayah said...

best ek?nak kena g tgk ni...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hahaha..ingatkan angelina jolie mana lah tadi..