Tomok nak kahwin dengan pramugari?

masa balik keje smlm dengar kat radio yang tomok dah nak kawin. dengan pramugari katanya. huhuhu.. saya tak de la minat ke hape dengan tomok or newboyz ni. tapi masa die join OIAM tu, memang nampak ketara perubahan dalam muzik dia kan? takde la lagu tangkap leleh mendayu-dayu lagi... thumbs up buat tomok sebab dah buat tranformasi yang lebih segar dan fresh gitew.. hehehe...


meh baca cerita tomok nak kawin ni. saya copy dari sini.


Tomok dengarnya akan berkahwin dengan seorang pramugari pada awal Julai tahun ni dengan seorang wanita berusia 31 tahun.. Gadis bertuah yang dikenali sebagai Ayu tu bertugas sebagai pramugari disalah sebuah syarikat penerbangan di Malaysia… Ayu dengarnya sedang sibuk membuat persiapan perkahwinan.. Tapi Tomok yang dihubungi wartawan Mstar engan mengulas lanjut mengenai persiapan perkahwinan mereka berdua…

“Ya, Insya-Allah, saya sedang merancang untuk ke arah itu, namun buat masa ini saya masih belum bersedia sepenuhnya dan banyak perkara yang perlu diuruskan lagi. “Setakat ini semua dalam perancangan dan masih awal untuk menceritakan persiapan perkahwinan kami. Dia juga masih belum bersedia untuk diperkenalkan kepada peminat,” “Bila sampai masanya nanti saya berjanji untuk umumkan perkara itu dan tidak akan merahsiakannya kepada orang ramai,”

MyGosip harap segala perancangan mereka berdua untuk mendirikan rumah tangga berjalan dengan lancarnya hendaknya.. Perbezaan umur Tomok (26) dan Ayu (31) sebanyak 5 tahun bukan lah menjadi isu disini.. bak kata pepatah omputih, “Age Is Just A Number”..

4 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

owh, nak kawin dah tomok??? suke tengok persembahan dia dalam AJL ari tu, bertenaga wehhh

eima said...

o0o yeke ..ok la

LyNn HaMzAh said...

teringat zaman dia menyanyi zaman sekolah dulu...hehehe...

ibuayahdamia said...

laa...dah nak kawen dah...