Beli sebab ada gambar Yuna.... Live Life, Live Libresse...

saya memang pengguna tegar brand ni, selang seli dengan kotex..
sama jugak panty liner.. dulu pakai carefree, skang pakai libresse...
harga pun murah skit.. yang penting selesa...

ari tu masa pegi econsave taiping, 
nampak libresse packaging macam ni..


terus rembat ko! sebab kotak die cantik!
siap ada gambo adibah noor, yuna, lagi 2 orang tak kenal. huhuhu...
plus ada combo pack maxi wings + night wings..


dah selamat guna dah pon... huhuhu...
seminggu jugak menunggu bulan jatuh ke riba... hikhik...
ingatkan dah dapat 'hasil'. kekekeke...
takpe, cuba lagi! chaiyok!! hikhik...


6 comments:

dilazfamily said...

ok ker.
nak try lah nanti, selalu tengok jer

BIONIC WOMEN said...

eiii..x jumpa lagi packing gini..comelnya kotak dia, kotak besi ker kay? kalau besi pas abis leh letak segalam macam khazanah dalam tuh

Farra Dhelina said...

owhh cuba lagi ye!! hehehe

munna said...

nak juga mencuba.. tapi sejal yasmin lahir period tak mari lagi.. dah dekat setahun free

ummiaqeef said...

pernah torai gak libresse yg free tu, tp tetap setia pada kotex style..hehe..

selamat menyemai benih! ;P

LyNn HaMzAh said...

x pernah try lagi...nanti nak minta sample la...