berpoyografer...



Amaran : Entry penuh dengan gambo! Harap maklum.



Nak show off skit gambo² makteh hadif tunang ari tu.
tak hire pro photog pon! saya yang snap semua,
dan ada sepupu tolong snap jugak... huhuhu..
takpe la, nanti kawin boleh la amik yang pro punya..

gambo ni semua saya yang snap!
saya memang suke amik gambo dekat-dekat!
baru puas mata memandang.. hikhik...

ni gambo makteh hadif berpoyo la ek!
kesian die kena ragging ngan kitorang..
suh die pose gini, pose gitu... die plak ikut jer...


layannnnzzzzzzzzz.......




Jom buat duit dengan Heartbeat. TQ sudi Klik!


13 comments:

bun_nee said...

comel mak teh.. gambar ke 4 tu cute!! hehee

Echa said...

hehehehehe... kemain sakan bergaya.. tapi lawa... pink lagi... sekali imbas sama plak rupanya...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

HB disini, wah cantik mak teh hadif...cun habis dah ni...tahniah ye

eima said...

tema bkn turquoise ke ...

MRS. K said...

eima ~ hantaran turqoise.. kalau baju pon turqoise jugak, tak naik ler.. huhu

Elin said...

cun makteh hadif :)

nasaoji said...

hahaaa..mujur adik mung nak turutkan ajer buat gaya2..adik ipo aku ker..usoh le...ketegaq...

syariza09 said...

posing dh ala2 kakak dia...hehe sakan

dilazfamily said...

cantek gambar, orang yer dan paling cantik baju yer

LiErOSe~QiEmi said...

comel adik ko k

BIONIC WOMEN said...

macam2 aksi si makteh hadif..
yg kekoh buah apple xleh tahan tuh..
yg lain control ayu kat situ jer nampak terlebey suda..hehe

munna said...

sweet lah makteh hadif ni... sesuai degn kaler pink lembut tu

Farra Dhelina said...

sebijik sejibon muka dgn u k!! ctkk