Cepat dimasak sedap dimakan!


dinner kami malam tadi makan megi kari jer...
fuh!!! memang layan habis... sambil tengok bola MAS vs HKG!

tumis bawah putih, letak air, megi, serbuk, telur, sayur!
makan panas-panas, terangkat beb!

 yang ni ade cili padi untuk hubby.. die suke pedas...

uolls dinner ape malam tadi??




Jom buat duit dengan Heartbeat. TQ sudi Klik!


13 comments:

Kniedaz said...

sedap jugak sekali sekala makan maggie hehe

mama balqis said...

terliur pulak tgk megi kari nih.. haihhh!!!..

BIONIC WOMEN said...

baru malam kelmarin makan megi..terliur plak dah tengok...

.::Lynn::. said...

dinner laksa + nasi lemak kedai mak cik

LiErOSe~QiEmi said...

sedapnyeee megiiii...
aku buat cekodok labu je mlm tadi huuhuh..

ummiaqeef said...

dinner roti + scramble egg + sosej + baked bean..pg ni siap bawak bekal yg same..haha

dilazfamily said...

nampak sedap maggie Mrs K buat tu.
dilaz beli kat luar jer, nasi goreng briani power

Shinnaz Ahmad Rasid said...

sedapnya megggiiii!!!

Ogy said...

yang adoo cili tu beshhh

tp akak kalo makan megi sebungkus je tak kenyang...adusss

SyaNa said...

adoii sedap nye
aku pn suke makan megi masak gi
tp kami suke megi tomyam

mlm tadi makan NASIKK!!!!

Orked said...

sekali skala mkn mmg bes..trangkat dibuatnyer..lg tmbah2 bhn2 yg lain..meletop..

Ayuraza said...

semalam baru makan megi..keh3..
sedap kan...tapi i makan rendam air panas macam kat hostel tu je...haha

munna said...

dah lama gak tak makan maggi ni... fuhh!! yang ada cili padi best tu yg power .. berasap telinga...