Dato' Siti Nurhaliza bina Masjid Al-Khalidiah



Tertarik la baca cite ni kat Kosmo hari ni.. Alhamdulillah, siap jugak Masjid yang dibina atas sumbangan Tokti dan Dato' K.. ade jugak kebajikan yang tok ti buat dapat manfaatkan semua orang..
dorang pon dapat ganjaran pahala.. InsyaAllah...

GAMBAR MASJID AL-KHALIDIAH DATO SITI NURHALIZA DAN DATUK K
Masjid yang dibina di Kampung Permatang Pasir, Kedah ini diberi nama Al-Khalidiah berdasarkan nama Datuk K iaitu ‘Khalid’.


WAJAH ceria Khalid dan Siti Nurhaliza selepas majlis perasmian Masjid Al-Khalidiah di Sungai Petani semalam. 


cerita lanjut korang boleh baca dekat Kosmo online.

p/s : tokti nampak bam-bam la sekarang! tengok dalam show Siti pon nampak kecomelan die.. huhuhu..



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 comments:

Sweetmanis said...

suka siti sangat..baik, cantik dan berjaya..alhamdulilah itu kelebihan yg ada pada mahluk Allah..pastinya insan yang diciptanya mempunyai kelebihan dan kekurangan..

Farra Dhelina said...

bestnya lah klu byk duit..teringin juge..

Mama Zharfan said...

me minat ct dulu, kini dan selamanya hehhe

boleh jer dia pakai tudung full mcm dlm pic tu ;)

me dh click ur HB!

ratna said...

iya la.. siti nampak tembamm.. tp cantik pakai tudung gitu.

LiErOSe~QiEmi said...

ct dah tembam laa wehhh... haaa kan comel pakai tudung yanga sebetul2 tudung..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

CT ni kekadang nampak gemok kan? kekadang slim..haih! Haha. Ada orang pertikaikan masjid yg dia buat nie samada boleh semayang ke tak memandangkan duit buat masjid guna duit dia buka aurat and menyanyi. Secara jujurnya itu antara dia dgn Tuhan lah kan. Yang penting besar pahala nya dia buat masjid bagi orang sembahyang. Sian CT.

dilazfamily said...

sungguh besar pahala kerana binakan masjid. walau tak bape minat ngan siti, cuma doakan yang terbaik buat dia

BIONIC WOMEN said...

siti nampak tembam, mungkin dia tengah wat rawatan kesuburan sebab tu berat dia naik kot