Free je weh!


ceh sungguh untuk diri sendiri!
apsal la saya baru tau mainan masuk coin ni free je..
takyah coin-coin bagai...ko naik, tekan jer butang tu... 
then, gerak-gerak lah dia!!

nak main free? jom la datang Giant Nilai!!...

pasni ntah pegi ke tidak ke giant lagi, 
coz Tesco Nilai dah nak bukak wehhhhhhhhhhhhhh!!!



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 comments:

Sara Bee said...

pastu jgn lupa kuda yg pusing2 tu kay, 15 minit 3 hingget...harus kopak dekat 10 hinggit sekali dia ngamuk nak naik!

eima said...

kat semua giant free la dear ...
tp besh jugak kan dpt main free paling tak tahan klu budak yg dah main tu tak mo turun kasi can kat anak org lain plak ..

BIONIC WOMEN said...

Ehhh, free ek. Kekadang tu ada yg rosak, bergerak 24 jam..memang cari yg rosak gitu suh dhiya main sampai lebam

LiErOSe~QiEmi said...

anak aku tak suke main la menda alah tu k.. takot.. ape ntah!!

deelira@deeliraz said...

kat tmpt lain maybe kena masukkan coin ..tp kat GIANT mmg x yah kay.. FREE je. kat kontan pon sama..

tp yg xleh blahnye!!!... bebudak x mau turun la.. asik tekan dia sambung je goyang.. asik2 dia je la yg dapat naik.. dah anak aku mengamuk!!.. huhu..

wany said...

kat giant bayan baru,penang pun free gak tau.. bole bw ank sampai puas2 main.. mmg kat giant jer free kot..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ha...ha...samalah kita kat giant memamng free kita masa mula2 dulu pun jenuh nak tukar duit bagai padahal tekan button je

Fieza said...

Kat mana2 giant pun mmg free benda alah ni. Tempat lain kena bayar

umie said...

eh..tesco dah buka ker? harus pg ni...hihihihi