Ini betul-betul, ini bukan cobaan...


phewww........










penat balik kampong tak abis lagi,
tiba-tiba bila bukak belog, tak boleh pulak!!
haru sungguh! terus down sampai ke sudah....

then, baru teringat sbelum cuti CNY,
saya ada tukar password gmail/blog...
dah yang paling haru-biru,
bak kata Nazmi Raja Lawak,
AKU LUPAAAA......AKU LUPAAAA....

saya lupe password baru tu daaa......

banyak kali jugak la try & error...
dari semalam sampai hari ni try ingat password.
tak dapat nak recall... memang hilang ingatan sungguh...
baru beranak satu tu, belum 2,3,4.... (salahkan beranak pulak!)

then, tadi mintak khidmat nasihat ngan my xclassmate,
die skang orang kuat google Malaysia...
akhirnya saya dapat jugak reset password.
nasib la saya ada isi no henpon yang betui kat google.
then, google kasi verification code tru henpon, so boleh la reset.
kalau kasi no hp tipu-tipu, sampai kiamat pon tak boleh bukak!!

sayang ooo belog ni!!! dah 2 taon bersama.... hukhuk!
umur pon lebih kurang si hadif jaa...
tidor pon tak lena kenangkan belog tak boleh nak masuk!
sampai terfikir nak bukak belog baru! huhuhuhu....

lepas ni tobat dah takmau suke-suki tukar password!
merana makk!!!


12 comments:

ibuayu said...

mesti tension masa nak settelkn benda ni ye...kalau tak berjaya tak dapatlah akak baca entri terkini hadif...

ibuayahdamia said...

hohoho..wajib tension yer..nak2 pulak pasal2 password ni..alhamdulilah..semuanya settled..

Ena said...

sama cam belog huby ena tu.. pasword dah lupa.. tu yg dah lama tak ber update.. kena reset juga la gamaknya yeh baru leh bukak... uhuhu

MaMa3H said...

nasib baik dah settle..klu x mesti x lena tido tu..ingat nk update blog...:)keep blogging yer

eima said...

sape suruh gatai2 p tukar password ...hahahahah

kesian hang ....

BIONIC WOMEN said...

hehehe...kay..indu kamu..huhu
camner keh lupa beb? ni mesti banyak makan semut,,hehe..semut dipersalahkan

@e_da said...

sib baik leh diselamatkan.. kalau tak mau nanges.. huhu

hyazz said...

lorrr... naper lak tukq psswd... kan dah kena tu???... sian wak... len kali tulis la kat deri... senang ti klu xingat der...

LyNn HaMzAh said...

huhuhuh...nasib baik ada org tolong...

MRS. K said...

to all,
ok.. kali ni pasti dah tak lupa dah... huhuhu

Farra Dhelina said...

fuhhh nsb baik!! bhya dek nonnnn

[-suziey-] said...

erkkkk..suspeng giler...huh seb bek la bole reset password tu..klu idok..wooo sygnyaaaaa