Khas untuk Eima aka Manje...


semalam dah buat satu entry untuk manje,
hari ni nak buat satu lagi... hikhik...

eceli, eima & saya dulu satu kelas masa study kat kuantan.
keje pon satu Putrajaya, tapi tak penah pon terserempak!
so, belog ni kira perhubung we all dengan kawan² la kiranya..

manje dah pesan suh backlink blog die! hahaha..
ye la wei, aku kasi link la blog ko ari ni!
http://mysweetzlife.blogspot.com/

korang ada mase, leh la melawat eima + panjang + fahim!

tahun lepas dalam bulan 8, saya ada buat entry ni.
cite pasal Mr. K yang suke sangat beli barang untuk saya.
beli memang tak tanya kite dulu, nak ke tak?
nak kaler ape? konon nak buat surprise la kan...


dan hari ni baru la sempat nak buat entry untuk cik iema nih!
sebab baru minggu lepas saya pakai baju yang Mr. K beli tuh!
pakai masa balik kampong cuti CNY.
ni kali ke dua pakai, pasni tak tau bila lagi nak pakai.


saya tak gemar sangat baju-baju camni.
menampakkan perut ku yang booncccittt tu! adeh...
lagi satu, baju ni menonjolkan (.  .). dah la saya punye besarr.
jumpa adik ngan mak, dorang tanya ngandung ker? huhuhu...

so, baju tu dah selamat simpan lam almari kat kampug..
tunggu pregnant betui² baru nak pakai... huhuhu...

ok, manje.. puas hati tak?
yang tudung pulak aku tak pakai dah tudung tu.. huhu..
dah anta balik kampong jugak...



Jom buat duit dengan Heartbeat. TQ sudi Klik!

10 comments:

@e_da said...

sy pun takleh pakai baju camtu.. mesti org kata pregnant.. tgk org lain lpakai cantek je kan..

Aleyn said...

Orang yg betul2 kurus jer cantik pakai baju cenggitu kan....hehe..

Ps : Saya dah klik u nyer HB, jom klik2 kay

BIONIC WOMEN said...

masalah yg sam aler, kalau pakai baju camnih kompem org akan tanya, pregnant ker..malas dah nak jawab..tengok adik pakai cantik jer

ummiaqeef said...

eh pesai aku x kenai korang ek mase poli tu?

MrS. F!zA said...

tapi u nampak sweet la cam gitu..nampak cam pompuan supan2 je tau..

eh nti utk bwk adik hadif lam perut pkai eh mau tgk.huhu

LiErOSe~QiEmi said...

eh.. ok je aku tengok ko pakai.. ko bukan ke slim river??? ok la pakai baju tu kak jah weh

nasaoji said...

huahuahuaaa...aku tingn gok nak pakai baju gitu..memikirkan (..) yg gedabak, okeh, terima kasih.. :)

weeehhh...lawo jer la ko pakai, perut muncit tanda dah ada anak.. :)

dilazfamily said...

posing mesti nak peace kan...hehehe
satu HB utk MRS K

eima said...

TQ K ... horeyyyy
aku dtg ni pun sbb pesanan khas suruh aku dtg tgk ...

tp lah lama ek ...
dtg click HB ngan sengih sbb ko review ngan baclink blog aku ...lap u dear ...

eima said...

(..) tu mmg dah dr dulu mmg mantop ..hehehe tingat zaman ko berkemaban ke toilet ... hahahhaha