Korang dah buat ke?


As salam...

rasanya ramai bloggers dah join heartbeat.. bagus... bagus.. 
pendapatan HB leh jugak top up ape yang patut kan?
even takde la dapat banyak cam MZ dan Anje... heheheh...
for me, dorang ni memang otai HB dan nuffy! kagumm...

saya baru je balik dari cuti seminggu.
so, agak ketinggalan keretapi hal ehwal semasa bloggers.
tapi nasib baik anje ade tinggal mesej bagitau pasal heartbeat.

ni iklan HB yang tengah running sekarang...
see, skang dorang tengah promote valentine day kan?
so, kita as a Muslim memang tak boleh sambutkan?
so, ape kite nak buat? nak buang iklan tu ker?


eceli, skang tak payah remove pon iklan tu..
sebab kawan kite Deqlis dah ubah suai iklan tersebut..
now, dah takde tulisan valentine day tu...
korang boleh la pakai iklan ni buat sementara waktu..
lepas abis bulan February, maybe pihak HB akan tukar iklan lain.

kalau korang nak info lanjut, boleh refer belog MZ, Deqlis dan Anje...

Terima kasih kepada yang sudi klik my HB.
dah klik kasi tau yer, leh la saya balas balik klik uolls...
kalau baru nak daftar HB, leh klik banner kat bawah yer...



Selamat berHeartbeat korang!!!



Jom buat duit dengan Heartbeat.Terima kasih sudi klik!

8 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wow wee...dah wat pop up window senang sikit nak komen...wah dah ubah gak ek...klik2 kat sini, saling mengingati...best cuti?

BIONIC WOMEN said...

hb kita 20sen her beb..hahaha..memang xder rezeki bab klik2 nih..hahaha..
tadi try tukar tapi xtau nak ejas ag..huhuhu..
tapi prasan iklan sunsilk tu dah lama menari2..jeles mak yg xder be nih

Shinnaz Ahmad Rasid said...

kak K..chupe chupe tu?

MRS. K said...

anje ~ huhuhu.. yang hari tu senang skit nak reply..

MRS. K said...

bionic women : i pon ciput jer eily.. huhu... takpe, blogging for fun

MRS. K said...

shinnaz : apsal?

Farra Dhelina said...

tu la nsb baik ade yg peka kan, sies fra mmg tak perasan lgsg pun..

nasaoji said...

nak nerai gok ler.... :)