Kuda oren ku lari gagah berani...

Hepy face!!

kuda oren ni beli masa cuti raya cina ari tu.. 
beli kat kedai sebelah econsave taiping... 
harga die dalam RM15.90. 
kuda ni pakai angin.. so, bila agak² kuda dah kempis, 
kena la tiup kasi kembung balik kan? huhuuhu...

tapi hadif tak suke pon naik kude ni..
sepupu² hadif yang tumpang naik.. huhuhu...

kuda ni tinggal jer kat umah opah.. bila² balik kampung, boleh la naik..
tu pon kalau masih elok.. kot² la sepupu² hadif tolong lanyak.. hehehe



12 comments:

eima said...

murah je ek ...
aku ingat mahai ...slalu fahim enjut kat klinik lita alis je....tp skrg aku pegi dah takdak rosak sudah mungkin....

MRS. K said...

eima ~ ok la kot harga tu..

.::Lynn::. said...

boleh la kirim... kalo tak silap kat nilai harga RM40

Farra Dhelina said...

ni klu dpt kat mirza ni..hermmm hbs tgal hanginn..

BIONIC WOMEN said...

hehe..comel jer kuda tu, macam keldai pun ada upenya. minat kerusi rotan kuda kat nilai tu..pernah tgk dulu. dhiya suka yg tu, tapi masa tu ntah naper x beli..wakakah

dilazfamily said...

murah yer harga kuda tu, QISTINA tak boleh nampak nie, mesti dia nak

Shinnaz Ahmad Rasid said...

kak K..hari tu kita teman mak kita cari play game for taksa kan..ada tau benda alah nie..3-RM 80..mahal lorrr...bdk2 suka sebab dia cam getah kan? konon lah tu tunggang kuda..hehe..tapi murah lah yg tu..:) pinjam hadif punyaa!!

syariza09 said...

perggh murah tu.
kuda ni bkn ank jer rasa nk naik, maknya pon trasa nk enjut gak aiihh

ardinihumaira said...

comelnye :D

mummysyafie said...

hadif lepas ni boleh lompat ngan kuda keliling rumah..

ratna said...

mcm kuda laila..tp kaler biru dan tinggal di msia.

zsa2 said...

salam sis...nk mintk tlg blikan kude ni bole x? cr xjupe la...huk3...:(
email-nike_gurl1204@yahoo.com