Party Time!!



hari ni baru sempat nak update. ni kisah Isnin lepas...
my ofis ade buat sambutan besday dan persaraan..
ade sorang staf kat sini akan pencen ujung bulan ni..
dan buat party untuk staf yg lahir bulan Jan-Feb.


kek besday dan kek selamat bersara utk kak Maya...

 my KP pon join sekali... 
 .
kami....

 me, Lynn, Fiza

 antara lauk pauk yang ada ari tu.. 

 besday gal basi dengan hadiah besday dari ofis yang baru dapat...



9 comments:

eT said...

tang makan2 yg best tuh..hehe

deelira@deeliraz said...

sedapnye nasi tuh..

eima said...

wahh tetiga pakai shawl ...
best tul kan ko seopis ngan lynn ... gamaknye lynn slalu bw makanan free tak .. minah tu kan pakai bab bake...

✿etiey erywan✿ said...

wah cantik kek.. hmm terliyur

CtiE zAr said...

best kan tiap bulan ade mkn2 kat opis org clbrate besday..

munna said...

seronokya klu macam ni selalu kat office... bab makan2 tu yg best

MRS. K said...

eima ~ memang aku yang tukang perabis kek/cistat/karamel die.. wakakaka.. sedap nok!

BIONIC WOMEN said...

hahaha..makan besar yea...
lama dah x rasa suasana camnih..

Farra Dhelina said...

yang..basi pon basi lah..jnji ade hadiahh ekekeke