Sepatutnya.....


kami dapat set macam ni....

Celebration Combo A
2 pieces chicken
1 cheezy wedges
1 coleslow
1 carbonated drink
1 limited edition mug




 tapi yang kami dapat.......



 hanya ini...

bila bukak macam pelik.. apsal sikit sangat? rupenye budak KFC tu tak letak cheezy wedges laa... adeh... dah kerugian di situ... tak pe la.. anggap je la takde rezeki...

ade cerita sebenarnya....

kami order Celebration combo.. memang nak sangat mug limited edition tu.. salut emas tu wei... huhuh... so, oder la ngan budak kfc tu... then, tengok kat mesin kira tu RM11++. saya cam hairan la kan.. patutnya RM14++. sekali budak tu kasi set fish donut tu... saya pon mintak tukar la kan... bukan kami yang salah, die yang silap tekan... huhuhu...

nasib la budak kfc tu manis jer muka.. dia cam gelabah skit.. rasanya budak trainee.. huhuh.. then die panggil supervisor die suh tengokkan... supervisor die cakap takleh buat ape.. so, nanti kalau ada orang oder fish donut tu, die tak payah kira la.. kalau takde orang beli, kira die la yang kena bayarkan... kan?

agaknye sebab kalut punye pasal, cheezy weedges tu die tak masukkan sekali... huhuhu.. nasib badan...




12 comments:

Izzatul Iman said...

sdih tapi takde rezeki nak wat camne...

kalu me dah nangis dah sebab cheezy wedges tu feveret me...

[-suziey-] said...

lor budak baru ke..haih..mcm2 hal..kt ade 2 kt umah..xtau nk buatpe..nk guna xbest la..dh try susah nk minum..sbb kita kidal..so minum guna belah lagi satu tu sebabkan air melelh ikt tangkai dia yg unik tu..ha paham ke..ekekek;D

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

budak baru sokmo lagu tu, kita pernah gam beli kfc kat cawangan baru...masa tapaw tak tengok sekali bawak balik tak de fun fries...adei...tapi nak wat camna dah la servisnya lambat....sabo je la

Shinnaz Ahmad Rasid said...

KFC ni mmg kan..nyampah!

SyaNa said...

br mula keje kot
gelabah sket..kekee
aku pn pernah keje KFC cashier
rasa kalo org salah oder bleh jek cancel buat lain..supervisor ade pegang kad utk refund

LiErOSe~QiEmi said...

apsal ayam kfc ko nampak tak sedap k???? tak juicy2 aku tengok uhuhuhuh

BIONIC WOMEN said...

semalam baru makan KFC..tapi set combo ada cawan dah abis..frust sekejap..

Cik Puan Sofia said...

sedapnya cheezy... lamanya..tak g makan..anyway i link u....

Cik Puan Sofia said...

sedapnya cheezy... lamanya..tak g makan..anyway i link u....

munna said...

budak dlm trainee.. selalu jadi gitu.... selalu gak kena macam ni kat kepsi..

Ya ALya said...

sebab dah pernah terkena kan...so slalu g KFC@mana2 kedai mst cek dulu apa yang kita order....MUg tu tak best kalau nak minum...untuk hiasan cantikla.....ya baru ada 1

Farra Dhelina said...

aduhaiii..sbr je lah yee