Sweetlala Homemade



Alhamdulillah, selesai sudah majlis pertunangan my adik hari khamis minggu lepas...
eceli, bab hantaran saya yang handle semua. 
dari cari barang, sampai la menggubah hantaran. huhuhu...
ye la, kite kakak sulung, then dah ade pengalaman kan?
so, hulur la bantuan ape yang patut...

salah satu barang hantaran adalah cuppies ni!

 sangat cantikk dan kemas!


 
 cheese tart ni pulak saya oder untuk masuk dalam goody bag... 
sedappp sangat... nanti nak oder lagi...


kalau korang kat area Taiping nak oder cake/cuppies/tart, boleh la jengok² belog Adila. memang sangat berbaloiii! sedap dan harga pon murah!!






ni pulak gambo tunang my adik sedap menikmati cupcake. amboiii... bukan main eh.. pilih yang ade tulis AIN je ek... huhuhu.. nak ngap betui², tunggu nikah dulu yek! hahahah...

gambo cilok kat FB die... ampon cikgu!!


10 comments:

Ena said...

igtkan mrs. k yg buat tadik.. hehehe

MRS. K said...

Ena - hahahaha.... ingat 1 day nak pegi jugak la kelas cake.. huhu

dilazfamily said...

wah...pas nie leh buat bisneslah.

BIONIC WOMEN said...

tengah survey cuppies or cake nak buat besday dhiya..

eima said...

aku ingat hang yg buat ...
mmg kemas cantek kan ...dulu kite sebuk ngan kek skrg cuppies ...huhu
zaman dah berubah

Ayuraza said...

baru nak order...cetttt :P
tahniah atas prtunangan...
tart chese tu menyentuh kalbu la kak oiiii...

SyaNa said...

oo tq wey ko bg link tu
aku dok gk cari2 nk oder kek kt tepeng nun

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

selamat bertunang, cantik cup cake tu...

munna said...

sweetlah warni biru tu... amboi nampak sedap je cikgu tu makan cupcake tu...

Farra Dhelina said...

oh ckgu bakal adik ipar ni? taniah..smga berkekalan ke jnjg pelamin!