Tadi cite ole² Sabah, skang ole² Sarawak pulak!



Harap makin murah la rezeki ko yer!! Amin...








petang ni nak cite ole² dari Sarawak pulak!

membe opis balik outstesen dari Sarawak,
so, seperti biasa, mesti ada ole² die kasi...
apsal seperti biasa?? coz kalau die pegi memana,
memang dah jadi cam kewajipan die kasi sumthing.
paling koman pon die kasi keychain... huhuuh..
memang best dapat kawan camni... hehehe...
terima kasih buat si 'dia;... hakhak...
takleh reveal kat sini coz tak semua dapat... hikhik...


 saya dapat kek lapis! bukan satu, tapi dua....!!!!!

banyak tu weii.. sape nak makan nih??

 kek lapis dayang salhah!

sape suke makan kek lapis angkat tangan????
cane nak kasi kek ni tahan lama? letak lam peti ais ke?


11 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

saya2 saya suka...wow sedap ni selalu beli kat sini punyer je tapi tak sama rasanya dengan yang ori kan...HB untuk K

SyaNa said...

meh sini kalo xabis
hahaa aku bleh tlg abiskan :p

umie said...

suka makan dan suka buat kek lapis...hehehhe

munna said...

kek lapis sarawak yg glamer tu.... selalu biras munna klu balik semenanjung tak lupa bawa kek lapis ni...

Ena said...

dah angkat ni!!!!
;P

BIONIC WOMEN said...

Bagi kat besan ni skit..
siyesly x pernah ag makan yg pure dari sarawak..

Memang murah rezeki ler kay nih

MY HEART said...

agak2 tak mampu nak abiskan ^_^

dipersilakan lanting2 kat akak disini ahaks...

LiErOSe~QiEmi said...

larr banyak ker??? bak la sini 1.. hahaahhaha.. sedapnyeeee jelessss jeleesss

[-suziey-] said...

rezeki rezeki..haih sabar..bln 5 ni g sarawak nk borong kek lapis jgk..ekkek:D

LyNn HaMzAh said...

seronoknya...nak sket...

monalea said...

nak tahan lama letak dalam peti sejuk.tapi make sure jgn kena air.nanti berkulat.