Turqoise ke Pink?


menjawab kepada persoalan eima aka manja di entry tadi,
memang setiap entry saya ade je si eima ni mengomen!
dah kira macam wajib dah tu.. 
kalau die tak komen, saya cam hairan skit... hahahaha... 

wei manje, bile nak ngedate Alamanda?
asik jumpe seminit jer masa lynn anta paste mee bandung!

kembali kepada tajuk...


yep!! tema memang turqoise, 
tapi takkan 'pengantin' pon nak berturqoise jugak kan? huhuuh...
tak naik la si 'pengantin' kalau semua nye kaler same kan?

 hantaran turqoise

 sepupu-sepapat pon berturqoise.
see! naik tak si 'pengantin'?

 my father (kanan) dan bakal pak metua adik saya pon sama berturqoise!

 kami semua nampak biru!!!

 dan lagi... gelombang biru katanya... huhuhu...



Jom buat duit dengan Heartbeat. TQ sudi Klik!

10 comments:

eima said...

ok aku faham ...
tp nape hadif pun sama jd pengantin ??
flower boy ke ... tukang bw cincin hantar kat pengantin ??time nk sarung tu ...

weh baclink la ... tak promote pun blog aku ...huhu

eima said...

jawapan utk ngedate .. anytime ok ..aku nk byr duit lynn lg 8 hengget ...

aku order 1 die bg 2...
pastu die kate salah bg bungkus plak tu org lain punya ....huhu

yangbaik said...

okey la tu turquise ngan pink... baru ngam... kalu tak abih biru mata hitam semua orang.... hehehe
tahniah buat makteh hadif.. qiut sangat (betul ker spelling tu?)

ummiaqeef said...

yg last skali riba budak tu mak pengantin ek..ekekekeke...

chugie said...

cantik pengantin.. pink lagi!

BIONIC WOMEN said...

hadif nampak pink..hehehe
cantiknya si pengantin..

firahadifa said...

cantik2.. yg gamba ngan pengantin tu , side by side tu twin ker??

[-suziey-] said...

nice..pink n turqoise my feveret combincation color..cun!

Shinnaz Ahmad Rasid said...

amboi Kak K!! bergaya sungguh!! Kalah pengantin!!!!

.::Lynn::. said...

manja, jom la set date