1Tube? ape tu wei?



sape tau meh tolong explain jab...
bab² ni haku memang fail lah!



aku baru je bukak web tu tadi for the 1st time...
dan dari ape yang aku rasa la, die cam ala-ala youtube jugak...
and die cam medium untuk blogger bervideo. ye ke??

tolongggggg........ plzzzzzzz... explain skit wei... huhuhu




p/s : aku lagi suke menulis dari bercakap kot! huhuhu



5 comments:

:.nick.: said...

yer la dier macam utube gak kay...bebudak panggil vlog...wat video..n sebab velog kat itube gak ar budak name yuyu zalikha kene hentam ngan lensarosak.sekian...ayark

Mrs. K aka Ibu Hadif said...

:.nick.: ~ Tu la wei... bila aku tengok tadi, then baru cam terpikir, ooo.. video ni kot yang lensarosak kutuk tu.. huhuuh.. macam2..

:.nick.: said...

yup..vlog nih la yg lensarosak kutuk tu...demm ...dier panggil pelacur blogger...sebabnyer dier kater cik yuyu tu cam gedik...ayark...ntah....aku tak kenal dak yuyu...tapi adik aku dh gi gath ngan dak yuyu n en ben ritu...buat vlog

kayyana said...

me pernah nampak perkataan ni dalam blog redmummy... erm.. takpe.. nnti yana study dulu k mrs k.

Farra Dhelina said...

tak silap ni yg vlog tu eh?