Alw!zbemybaby is TWO!!



 
i'm celebrating my hubby's besday and my blog anniversary today!
double celebrations yeay!!


saya start blogging pada Mac 2009.
still baru lagi dalam dunia blogging ni kan?
terbukak hati nak buat blog masa my hubby's besday la..
saje nak wish kat die tru virtual pulak... kekeke...

now, tak sangka pulak saya blogging secara tegar!
tegar ker? kekekeke... tengok mood jugak.. huuhuh...

sepanjang 2 tahun blogging, banyak ilmu saya dapat..
and the most important is, dapat kenal ramai kawan² macam
KAMU! KAMU! KAMU!!

yes! kalau sehari tak bukak blog, rasa resah gelisah jek..
mesti nak taip satu-dua ayat.. at least, ade jugak update!! huhu..

kesimpulan kat sini... I LOVE MY BELOG! so much....




ok, dah boleh wish sekarang!!! hahahaha..

tenkiu for reading this guys!

12 comments:

Farra Dhelina said...

ohh hpy anvsry!!

mama tisya said...

happy 2nd anniversary blog..smoga bertmbh2 tegar lg..hehe

CtiE zAr said...

ingatkan two sebab hadif nak dpt adik muehehehe

BIONIC WOMEN said...

hepi anny to kay's blog.
n hepi besday to kay's hubby too..
nice to know u even thru virtual...

NORMI BINTI HAJI MAT YUSOF said...

emmm, saya pun ingat TWO sb hadif nak dpt adik!!

birthday same lak dgn saya 20mac=29 - takpe.... masih rasa muda sb masih angka 2 kat dpn...uhuk uhuk

husband kata birthday saya tak best sb tengah bulan....gaji belum masuk, nak hadiah kene tunggu next week.

YG PENTING SAYA PUN MULA BERBELOG MAC 2009 - SEMPENA BIRTHDAY SENDIRI. =) =) =)

eima said...

sbb ko wat blog la aku terjebak ... promote thru FB ...


happy anniberseri

Shinnaz Ahmad Rasid said...

happy aniivesary and happy besday to MR. K ;)

mama balqis said...

double hepi..

dilazfamily said...

tahniah.
Hepi anniversary blog and hepi besday to Mr K.
Semoga panjang umur dan blog nie semakin famous.AMIN

kayyana said...

happy aniversary to alwzbemybaby !!!

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

happy anniversary, semoga blog makin sukses k

Hot Mummy said...

happy anniversary K. semoga berpanjangan jodoh hingga ke akhir hayat.